Otteluraportti SoVo - Kady 17.1.2021

SoVo - Kady 3-2 (3-2)

SoVo tuli peliin täynnä taistelutahtoa ja selvästi ärsytettynä eilisen Sievi tappion jälkeen. Ohuella rosterilla liikkeellä ollut Kady jäi pahasti alakynteen avausjaksolla. Kotijoukkueen kova prässipeli tuotti suuria vaikeuksia vieraille ja jopa hieman yllättäen Kadyn jalat eivät riittäneet. SoVon avausmaali lähti Valmir Seferin komeasta laukauksesta. Kuuden minuutin kohdalla Guri Qerimi ohjasi kotijoukkueen 2-0 johtoon. Kolmas ja yllätttäen voittomaali nähtiin ajassa 13.11. Valmir Seferi pelasi upean paikan Mergim Bushille, joka kaatuenkin pystyi ohjaamaan pallon yläkulmaan. Tämä maali herätti myös Kadyn, joka kampesi peliin mukaan Henri Lousteen kahdella maalilla. Molemmat osumat tulivat hyvin tehtyjen kuvioiden ansiosta, mikä osoitti jälleen Kadyn vahvuuden.

Toisella jaksolla SoVo alkoi hieman liikaakin pelamaan varman päälle ja välttäen puolustuspään virheitä..Kotijoukkueen turhien kumulatiivistenvirheiden ottaminen meinasi viedä voiton vieraille.Reilun 11 minuutin aikana tuli virheet täyteen ja viidennen sekä kuudennen rikkeen välissä ainoastaan 2 sekunttia!! SoVo tarvitsi jälleen huikeita otteita pelistä toiseen pelaavaa Nevzat Mustafaa. Nevi torjui jälleen kaiken torjuttavissa olevan ja muutaman haamusaven vielä sen päälle. Kady kävi kahdesti kokeilemassa 10 metristä ja pari vaparia myös lähietäisyydeltäkin. Mustafa oli kuitenkin ohittamaton ja lopulta SoVon uhrautuvainen puolustuspeli takasivat tärkeän kotivoiton.

Tänään SoVo näytti varsinkin avausjaksolla, mihin se parhaimillaan pystyy. Kady oli Kemin lailla täysin aseeton ensimmäiset 10 minuuttia. Tänään paketti pysyi kohtalaisen hyvin kasassa loppupelinkin, vaikka edelleen viimeiset kympit ovat joukkueen ongelma. Turhista hyökkäspään virheistä on myös päästävä eroon. Mustafa on päässyt kovaan vireeseen ja hänen ansiostaan joukkueelle annetaan mahdollisuus voittaa. Valmir Seferi esintyyt omalle kovalle tasollaan ja hän on noussut joukkueen ehdottomaksi runkopelaajaksi. Kady onnistui kahlitsemaan Istrefin, mutta Vallu Seferi kantoi vastuun kentän maalintekotilanteista. Puolustuspelaaminen on kehittynyt valtavasti, kunhan saadaan henkinen puoli vielä kuntoon niin kuka tietää mitä keväällä tapahtuu. 

Tilastot:

Valmir Seferi 1+1

Guri Qerimi 1+0

Mergim Bushi 1+0

Valdrin Seferi 0+1

Nikola Erceg 0+1

Tähtipelaaja:

Nevzat Mustafa

Armantti pelaaja:

Mergim Bushi

Varoitukset:

Gerimi