Valdrin ja Valmir Seferi

4.7.2023

Valdrin "Valtsu" ja Valmir "Vallu" Seferi jatkavat SoVossa liigakaudella 2023 - 2024.

Valdrin Seferi on joukkueen kokenein pelaaja, sillä hän saapui Somerolle jo kaudella 2015 - 2016. Valtsu on pelannut Voimassa 219 futsalpeliä ja niistä futsal-liigassa 203 ottelua. Hän jatkaa pelaaja-valmentaja roolissa myös tulevalla kaudella. Valtsu on saanut paikkansa kuntoon ja hänet tullaan näkemään myös pelikentällä entistä enemmän. 

Valtsun jatkaminen oli joukkueen rakentamisen tärkein lenkki. Hänellä on futiksen puolelta  paljon valmentajakokemusta ja pelitaidotkin ovat vielä tallella. Valtsu on lisäksi tärkeä lenkki uusien pelaajien rekryssä pääkaupunkiseudulta. Joukkueen todellinen johtaja sekä arvostettu persoona koko SoVo futsalissa. Manageri Ihalainen.

Nuorempi Seferin veljeksistä Vallu saatiin huokuteltua futsalin pariin kaudella 2019 - 2020. Silloin ottelut jäivät kuuteen, mutta nyt tyylikkäällä pohjapelaajalla on jo kasassa 66 liigaottelua SoVossa. Vallu on tunnettu kovasta laukauksestaan ja hänellä on tehtynä 26 liigamaalia urallaan. Se on kova määrä pohjapelaajalta. Vallu on nyt toista kautta perätysten keskittynyt pelkästään futsaliin ja on noussut joukkueen kapteenistoon. Se kertoo hänen arvostuksesta joukkueen sisällä.

Vallu on meidän johtava pelaaja alakerrassa ja tällä kaudella hänen harteillaan on paljon SoVon uuden pelityylin tuomisessa. Vallu teki myös todellisen urotyön, kun hän sai huoltajalegenda Hannu Mannisen jatkamaan meidän mukana. Suuren pelaajan upea suoritus.