SSO Futiskerho

Kesällä 2021 järjestämme SSO Futiskerhon, joka korvaa aiemman S-Market Nappulaliigan. Futiskerhossa pelataan jalkapalloa ja harjoitellaan jalkapallon perustaitoja. Futiskerho mahdollistaa jalkapallon harrastamisen myös lapsille, jotka eivät osallistu jalkapallojoukkueiden toimintaan. Varusteeksi riittää lenkkarit tai nappikset ja säärisuojat.

SSO Futiskerhon ryhmät kokoontuvat kesän aikana yhteensä 10 kertaa maanantai-iltaisin 24.5. - 21.6. ja 12.7. - 9.8 Someron urheilukentällä klo 17-20 välillä. Tarkempi aikataulu riippuu osallistujien ja ryhmien määrästä. Aikataulu julkaistaan tällä sivulla viimeistään pe 21.5.

Ryhmiä järjestetään 3-16 -vuotiaille lapsille, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Ryhmien toteutuminen vaatii vähintään 10 ilmoittautumista. Ryhmiä voidaan tarvittaessa myös yhdistää, lisätä tai muokata, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan.

SSO Futiskerhon hinta on S-Etukortilla 45 € (ilman korttia 50 €). Maksutiedot lähetetään erikseen sähköpostilla. Seura ei vakuuta futiskerhon osallistujia.

Ryhmät

3-4 vuotiaat + aikuinen

• 2017-2018 syntyneet
  • Lapsella on oma aikuinen mukana kentällä.
  • Futisleikkejä ryhmässä ja oman aikuisen kanssa. Myös aikuinen saa liikuntaa samalla.
  • Myös arka 5v (s. 2016) voi tulla tähän ryhmään oman aikuisen kanssa.

5-6 vuotiaat

• 2015-2016 syntyneet
  • Futisleikkejä/harjoituksia ja 3v3 peli.
  • Myös arka 7v (s. 2014) voi tulla tähän ryhmään.

7-8 vuotiaat

• 2013-2014 syntyneet
  • Futisleikkejä/harjoituksia ja peli 5v5.
  • Myös arka vähän pelannut 9v (s. 2012) tai rohkea enemmän pelannut 6v (s. 2015) voi tulla tähän ryhmään.

9-12 vuotiaat

• 2009-2012 syntyneet
  • Lasten ”höntsävuoro” niille, jotka eivät pelaa joukkueessa.
  • Harjoitus/alkuverryttely ja peli 5v5.

13-16 -vuotiaat

• 2005-2008 syntyneet
  • Nuorten ”höntsävuoro” niille, jotka eivät pelaa joukkueessa.
  • Harjoitus/alkuverryttely ja peli esim. 5v5 tai 8v8 osallistujamäärästä riippuen.

Lisätietoa: mnokka@hotmail.com / puh. 0405143496

Seuraamme jatkuvasti Palloliiton sekä viranomaisten ohjeita ja tarvittaessa tehdään muutoksia futiskerhon toteutukseen. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tällä verkkosivulla, SoVo Jalkapallon Facebook-sivulla sekä ilmoittautuneille suoraan sähköpostitse.

SSO Futiskerhossa voidaan ottaa kuvia, joita käytetään seuran tai yhteistyökumppanin viestinnässä. Jos et halua, että lapsesta otetaan kuvia niin ilmoita siitä mnokka@hotmail.com.

Ilmoittautumiset ryhmiin 16.5.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella. Lue ryhmien kuvaukset yläpuolelta ja valitse lapselle sopiva ryhmä ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmää voi tarvittaessa vaihtaa kesken kesän.

Onko perheessänne S-Etukortti? *