Suviheinäturnaus 2020

Suviheinäturnauksen 2020 raportti

25 Suviheinäturnaus on nyt takana ja jälleen kerran saatiin mestarit selville, vaikka korona oli sotkemassa suunnitelmia. Onneksi se ei sotkenut sitä kokonaan, vaan saatiin turnaus järjestetty siitä huolimatta. Toki 2 kuukautta myöhemmin kuin alkuperäinen ajankohta. Se että se jouduttiin siirtämään syyskuulle ei menoa haitannut. Mukana oli 26 joukkuetta, josta 4 joukkuetta Naisten sarjassa.
Korona takia oli jonkun verran erikosjärjestelyitä, mutta paikalla oli sen verran fiksua ja ymmärtävää porukkaa, että niistä selvittiin hyvin. Kiitos tästä kaikille.

Turnaus meni loistavasti ja jälleen kerran tuli positiivista palautetta sen järjestelyistä ja että se järjestettiin ylipäätänsä. Suviheinäturnaus on kuitenkin monelle jonkunlainen kohokohta vuodessa ja se että pääsee pelaamaan potkupalloa hyvässä hengessä kavereiden kesken on yhtä juhlaa.

Vaikka syksy oli läsnä, niin turnaus saatiin vedettyä läpi suhtkoht hyvässä säässä. Vältyttiin kuin tuurilla kaatosateista ja jopa aurinko pilkahteli pilvireunojen takana. Eli myös sen suhteen turnaus oli onnistunut. Kiitos kuuluu järjestäjille, tuomareille, vahtimiehille, Vesa Riepposelle, Someron Voiman naisjaostolle, katsojille, kannustajille ja tietenkin pelaajille. Suuri kiitos myös Ravintola Hämeenportille, joka oli mukana luomassa hyvät ruuat ja jälkibileet turnauksessa mukana olleille.

Miesten sarjan voittaja:
FC Sextopaska Loimaalta (uusi voittaja turnauksessa)


Miesten sarjan kakkonen:
Kyljys


Naisten sarjan voittaja:
FC #Nollatoleranssi


Naisten sarjan kakkonen:
Abortion Survivors AA Group


Tänä vuonna jaettiin myös palkintoja huikeimmasta maalista ja huikeimmasta torjunnasta turnauksen aikana, sekä miesten että naisten sarjoissa.

Miesten huikeimmasta maalista vastasi Hangover 69 joukkueessa pelannut Eero Pöysti kulmatilanteessa tulleen syötön sijoittaminen huikealla takavasaralla maalin oikeaan alareunaan, jossa Kyljyksessä maalissa pelannut Matti Ryhtyä oli täysin voimaton. Ryhmän kommentti noukkiessa pallon verkosta oli, erää tuollaisia ei tapahdu kun kerran sadassa vuodessa.

Pystin huikeimmasta torjunnasta vei FC Butchers joukkueen maalivahti Tommi Kauriinoja, kun hän Neuermaisesti huikealla reaktiolla esti Mad Cowsien maaliyrityksen.

Naisten puolella huikeimmasta maalista vastasi Martina "Mara" Saari FC #Nollatoleransista, kun hän keskikentältä täräytti huikean vedon oikeaan yläkulmaan.

Huikeimmasta torjunnasta naisten sarjassa pystin vei Abortion Survivors AA Group joukkueessa torjunut Emilia Salo, kun hän finaalissa torjui, koko turnauksen aikana varmasti pelanneen "Maran" vapaapotkun puolesta kentästä.

Tänä vuonna jaettiin myös parhaalle kannustusjoukkueelle palkinto ja tänä vuonna se meni FC #Nollatoleranssin huikealla kannustusjoukkueelle. Meteliä oli sekä perjantaina että lauantaina ja tämä todellakin johdatti Nollatoleransin finaaleihin asti.

Eli suuret kiitokset koko viikonlopun jengeille ja lainatakseni yhden kommentin tähän loppuun, joka oli turnauksen kannalta positiivisin lause (made by KaaPo Nikander), "Nyt ei tartte odottaa vuotta seuraavaan Suviheinäturnaukseen, vaan ainoastaan 10 kuukautta".

Eli nähdään silloin. Näihin tunneliin, kiitos ja kumarrus! ⚽