Etusivu

Someron Voima on perustettu 1932. Seura on toiminut yleisseurana perustamisestaan lähtien

Seuran jaostojen alaisuudessa harrastetaan futsalia, jalkapalloa, lentopalloa, nyrkkeilyä ja yleisurheilua. Lisäksi seurassa toimii veteraani-, kunto-, nuoriso- ja naisjaosto jotka järjestävät erilaista toimintaa jaostojensa puitteissa.

Tiedote!

Someron Voima on päättänyt keskeyttää kaikki seuran liikunta-, harraste- ja harjoitustoiminnan koronavirus tilanteen takia.
Tämä ohjeistus on voimassa toistaiseksi ja tilannetta arvoidaan uudelleen säännöllisesti. Päätös perustuu viranomaisten ohjeisiin ja suosituksiin. Someron Voima seuraa tilannetta ja ohjeistaa jaostoja, kun viranomaiset tai liitot niistä tiedottavat.

Someron Voima haluaa muistuttaa, että viralliset ohjeistukset tulevat viranomaisilta.

Someron Voima ry

Johtokunta