Tiedote

25.9.2018 klo 16:00

Someron Voima ry:n johtokunta on tehnyt päätöksen, ettei se allekirjoita pelaajasopimusta Arber Istrefin kanssa. Vaikkei hänelle langetettu kurinpidollisia rangaistuksia Palloliiton taholta eikä poliisi jatkanut esitutkintaa, oli päätös yksimielinen.

Someron Voima ry korostaa, että se tuomitsee jyrkästi kaiken kielletyn toiminnan, moraalisesti arveluttavan ja epäurheilijamaisen käytöksen.

Mediakohu ns. sopupeliasian ympärillä on ollut todella massiivinen.
Seura on saanut asiasta aiheetonta ja asiatonta negatiivista julkisuutta, vaikkei seura itse ole ollut missään tekemisissä ko. asian kanssa.

Syy, miksei asiasta ole tiedotettu aiemmin johtuu siitä, että Someron Voima ry sai Poliisin esitutkintapöytäkirjan kopion vasta 20.9.2018.
Muutoin seura on ollut mediatiedotteiden ja asiaa koskevan uutisoinnin varassa.

Someron Voima ry ei kommentoi asiaa tämän tiedotteen jälkeen. Seura haluaa taata joukkueelle ja valmennusjohdolle keskittymisrauhan tulevaan kauteen.

Somerolla 24.9.2018
Someron Voima ry:n johtokunta