Edustusjoukkue

Härkävankkurit liikkeelle

Päivä pitenee ja seuraavan kauden alku lähestyy. Harjoituskausi ennen varsinaista sarjaa alkaa olla käsillä, Eerikkilän tasokkaissa olosuhteissa SoVo aloittaa valmistautumisen edellisten kausien tapaan. Eerikkilän jalkapallohalli on tullut tutuksi useille SoVon pelaajille kymmenien vuosien ajalta. Ensimmäinen oma kokemus Eerikkilän tarjonnasta saatiin kun pelaattiin vielä maapohjakentällä Eerikkilän pienessä palloiluhallissa. Olosuhteet on siis parantuneet huimasti niistä vuosista joten siellä kyllä kelpaa treenata ja pelata.

Helmikuussa kausi pyörähtää Härkien osalta käyntiin, tavan mukaan aloitus tapahtuu reilun huilin jälkeen. Runsaassa parissa kuukaudessa on kuitenkin tarkoitus saada homma toimimaan eikä ole mitään syytä epäillä etteikö vankkurien pyörät olisi rasvattu kuntoon ennen sarjan alkua. Helmikuussa siis alkaa treenit ja maaliskuun alussa pelataan ensimmäiset harjoituspelit. Harjoituspelien osalta ohjelmassa on enemmän Uudenmaan sarjoissa pelaavia joukkueita. SoVon sarjapeleissä ehditään taas varmasti tutustua oman piirin joukkueisiin, suuri osa kesän vastustajista on tuttuja, kuten nelosesta nousseet joukkueetkin joten harjoituskauteen haetaan vaihtelua siitäkin syystä pääkaupungin joukkueista, vaihtoehtoja siellä on runsaasti joka tasolla.

Joukkueen pelaajistosta ei vielä ole syytä tässä vaiheessa kirjoitella sen enempää, keskusteluja on käyty joista myöhemmin voitaneen palata asiaan. Hyvällä ryhmällä SoVo sarjaan tulee varmuudella lähtemään, pientä muutosta nimilistaan tulee kuten näissä ympyröissä on tapana. Jokatapauksessa pelityyli jolla härkäryhmä tulee kentillä esiintymään tulee olemaan yleisöystävällinen, pystymme kyllä hallitsemaan pelejä kentällä joten eiköhän katsomossakin tulla viihtymään

Ennen kauden alkua yleensä käydään keskustelua sarjan joukkueista, minkälaisia tavoitteita milläkin ryhmällä on jne. Laitetaan nyt jotain arviota piirin kolmosen joukkueista, vaikka ei niistä mitään varmaa tietoa ainakaan meikäläisellä ole tässä vaiheessa. Kaudella 2018 oli alusta asti selvää että Pallo-Iirot oli selvä suosikki voittamaan kyseinen sarja. Maskussa taitaa olla tulevalla kaudella jotain vastaavaa ajatusta ilmassa, ToVe Porista saattaa olla yksi vahvoista sekä Pif ja Peimari. Interin kakkosella resursseja olisi myös. Tasainen sarja varmaankin taas on alkamassa. SoVon Härät tulee olemaan sarjan kärkipäässä jos homma toimii edes tyydyttävällä tavalla, mittarit arvioon on olemassa omasta takaa joten emme tarvitse niitä muilta.

Harjoituskaudella pelattavista matseista voidaan mainita että vastustajat ovat suurimmalta osin varmasti oman sarjan joukkueisiin verrattuna hyvää tasoa.  2.3. pelataan Tikkurilan Palloseuraa vastaan jossa taustoissa ”hääräilee” SoVossakin yhden kauden mukana ollut Pasi Pihamaa. Kaikki jotka ” Pihiksen” tuntevat, tietävät että kyseinen herra on aina täysillä mukana kuvioissa. Kyseinen matsi pelataan heidän järjestämällä kentällä. Kolme seuraava peliä pelataan Eerikkilässä hallin suojissa, 7.3 Riihimäen Palloseura. 14.3 tulee Atlantis vieraaksi. 21.3 vuorossa Malmin Ponnistajat. Someron tekonurmella pelataan 30.3 Helsinkiläistä SaPaa vastaan. Joukkue ja seura on tuttu muutamalle SoVon pelaajalle jo pikkujunnuista lähtien, esim. Beni ja Woody ovat siellä saaneet ensimmäiset oppinsa lajiin. Pelejä voi tulla ohjelmaan lisää kunhan saadaan sarjan ohjelmasta jotain tietoa.

Tässä pientä alustusta Härkien tulevista tapahtumista, tarinaa tulee lisää muutaman viikon kuluessa.