S-Market Nappulaliiga

Yhteistyössä mukana:

Suur-Seudun Osuuskauppa
Kannustajat

Tue maksutta suosikkiseuraasi ja ilmoittaudu kannustajaksi!

Tarkemmat ohjeet löytyy täältä

Kerrothan meille ideasi ja ajatuksesi Nappulaliigasta alla olevalla lomakkeella. Palautteen voi antaa nimettömänä, mutta jos olet kiinnostunut osallistumaan Nappulaliigan kehittämiseen niin annathan myös yhteystietosi. Seuramme toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita toimintaan mukaan lasten jalkapalloharrastuksen tukemiseksi.

Palautekysely kesän 2019 Nappulaliigasta

- NAPPULALIIGA  2019

Someron Voiman jalkapallojaosto järjestää S-Market Nappulaliigan, joka on tarkoitettu 4-10 -vuotiaille (2009-2015 syntyneille) tytöille ja pojille.

S-Market Nappulaliiga pelataan turnauksina, jotka ovat maanantaisin 20.5. - 17.6. (kevätkausi) ja 29.7. - 26.8. (syyskausi) kello 16:30 - 19:00 välisenä aikana Someron urheilukentällä.

• Yksi peli kestää 20 min ja joukkueella on 1 tai 2 peliä per turnaus.
  • Turnaukset pelataan kahdessa tai kolmessa sarjassa riippuen osallistujamäärästä ja ikäjakaumasta.
  • SoVo järjestää pelaajille liivit ja pallot sekä otteluiden pelinohjaajat (tuomarit). Pelinohjaaja vastaa otteluiden aikana pelaajien ohjaamisesta, mutta vanhemmat hoitavat pelaajien vaihdot kentän laidalla.
  • Pelaajille jalkaan lenkkarit tai nappikset ja säärisuojat.

Ilmoittautuminen pe 10.5. mennessä alla olevalla lomakkeella.

• Mukaan voi ilmoittaa myös valmiita joukkueita esim. koululuokat, asuinalue tai joku yhteinen ryhmä.
  • Pelaajia on kentällä 5 vastaan 5. Joukkueen koko on 7-11 pelaajaa.
  • Tytöt saavat halutessaan pelata vuotta nuorempien sarjassa.

S-Market Nappulaliigan hinta on S-etukortilla 45 € (ilman korttia 50 €).

• Jos lapsi pelaa lisäksi jossakin Someron Voiman jalkapallojoukkueessa ja on maksanut joukkueen kausimaksun ja lisenssin niin S-market Nappulaliigan hinta on 25 €.
  • Maksu sisältää pelien lisäksi vakuutuksen, mitalin ja kunniakirjan.

Nappulaliiga tulee maksaa 14.6.2019 mennessä Someron Voiman tilille Osuuspankkiin FI23 5434 0840 5030 44 tai Säästöpankkiin FI79 4327 1040 0100 07. Kirjoita viestikenttään "Nappulaliiga 2019 / lapsen nimi".

Joukkuelistat sekä otteluohjelmat ovat nähtävillä pe 17.5. alkaen seuran nettisivuilla. Otteluiden tulokset löytyvät täältä.

Tarvittaessa lisätietoa voi kysyä sähköpostitse mnokka@hotmail.com tai puh. 040 514 3496.

Mukavia turnauksia ja reilua peliä, FAIR-PLAY!