S-Market Nappulaliiga

Yhteistyössä mukana:

Suur-Seudun Osuuskauppa

Kiitos kaikille kesän 2020 S-Market Nappulaliigaan osallistuneille!

Viimeisellä kerralla 24.8.2020 pelattiin kesän viimeiset pelit ja jaettiin mitalit sekä kunniakirjat kaikille pelaajille. Myös peliliivit palautettiin silloin. Jos joku ei päässyt paikalle niin ota yhteyttä mnokka@hotmail.com / 0405143496.

Palautekysely on avoinna 13.9.2020 saakka!

Kerrothan meille ideasi ja ajatuksesi Nappulaliigasta alla olevalla lomakkeella. Palautteen voi antaa nimettömänä, mutta jos olet kiinnostunut osallistumaan Nappulaliigan ja/tai lasten jalkapallotoiminnan kehittämiseen niin annathan myös yhteystietosi. Seuramme toiminta perustuu täysin vapaaehtoistyöhön ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita toimintaan mukaan lasten jalkapalloharrastuksen tukemiseksi.

Ensi kesänä pelataan taas!

    

 - NAPPULALIIGA  2020

 

Someron Voiman jalkapallojaosto järjestää kesällä 2020 S-Market Nappulaliigan 4-10 -vuotiaille (2010-2016 syntyneille) lapsille koronavirustilanteen vaatimin erityisjärjestelyin.

S-Market Nappulaliiga pidetään maanantaisin 1. - 29.6.2020 ja 27.7. - 24.8.2020 kello 16:30 - 19:00 välisenä aikana Someron urheilukentällä. Tarkempi aikataulu riippuu osallistujamäärästä ja ikäjakaumasta. Nappulaliiga järjestetään lähtökohtaisesti turnauksina, jos Palloliiton ja viranomaisten ohjeistukset sen sallivat. Joukkuejako ja otteluohjelmat laaditaan ilmoittautumisen jälkeen ja ryhmillä/joukkueilla on pelit eri aikoina. Jos urheilukenttä on pois käytöstä niin paikkana on Heikintien tekonurmikenttä.

Ohjeet ja tiedotus

Palloliiton ja viranomaisten ohjeita ja suosituksia seurataan jatkuvasti ja muutoksia S-Market Nappulaliigan toteutukseen tehdään tarvittaessa sen mukaan. Edellytämme huoltajilta aktiivista tiedotuksen seuraamista muutosten varalta. Tiedotamme mahdollisista muutoksista tällä verkkosivulla, SoVo Jalkapallon Facebook-sivulla sekä ilmoittautuneille suoraan sähköpostitse. 

 • Turnaukset pelataan kahdessa tai kolmessa sarjassa riippuen osallistujamäärästä ja ikäjakaumasta.
 • Nuorimpien sarjassa pelataan 3 vastaan 3. Vanhemmat pelaavat 5 vastaan 5.
 • Yksi peli kestää 20 min ja joukkueella on 1 tai 2 peliä per turnaus.
 • UUTTA! Joka kerralla joukkueilla on ennen peliä lyhyt harjoitus vaihtuvalla teemalla.
 • SoVo järjestää turnausohjelman, peliliivit ja pallot sekä otteluiden pelinohjaajat, jotka vastaavat harjoitusten ja otteluiden aikana pelaajien ohjaamisesta. Vanhemmat hoitavat pelaajien vaihdot kentän laidalla.
 • Pelaajille jalkaan lenkkarit tai nappikset ja säärisuojat.

Ohjeet S-Market Nappulaliigan osallistujille (päivitetty 28.5.2020)

Nappulaliigan järjestelyissä noudatetaan Palloliiton ohjeita: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/paivitetty-ohjeistus-harjoitusten-turnausten-ja-leirien-toteuttamiseen-16-alkaen

Vain täysin terveenä saa osallistua Nappulaliigaan. Jos pelaajalla tai huoltajalla on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu covid-19 viruksen kannalta riskiryhmään, hänen ei pidä osallistua. Kaikki osallistuvat Nappulaliigaan omalla vastuullaan.

Otteluohjelma on suunniteltu väljäksi. Ensimmäiset joukkueet aloittavat harjoitukset klo 17, pelin 17.15 ja poistuvat kentältä ennen kuin seuraavat joukkueet saapuvat. Seuraavat harjoitukset alkavat klo 18 ja pelit klo 18.15. Joukkueiden aloitusaika vaihtelee, joten tarkista se aina nettisivuilla olevasta otteluohjelmasta etukäteen.

Saapuminen ja pelialueet

 • Kädet tulee pestä kotona ennen Nappulaliigaan lähtemistä ja taas kotiin palattua.
 • Juomapulloista ei saa juoda kukaan muu. Huoltaja voi pitää pulloa kädessä ja tarjota juotavaa pelaajalle.
 • Saapukaa kentälle täsmällisesti 5min ennen harjoitusten alkua, ei aikaisemmin.
 • Pienempien sarjan eli ”La Ligan” pelit pelataan moukarihäkin puoleisella kentällä ja joukkueiden vaihtoalue on pelikentän sivulla urheilukentän keskellä. Isompien sarjan eli ”Valioliigan” pelit pelataan Kiiruun koulun puoleisella kentällä ja vaihtoalue on pelikentän oikealla sivulla lähellä seiväshyppypaikkaa.
 • Joukkueen vaihtoalueelle saa tulla pelaajan lisäksi vain 1 huoltaja hoitamaan pelaajavaihtoja ja huolehtimaan juomapullosta. Muut katsojat ja kannustajat ovat eri puolella kenttää tai katsomossa. Turvavälit täytyy säilyttää koko urheilukentän alueella. Peleissä lähikontaktit on sallittu.

Peliliivit, tilatut pallot ja kioski

 • Kummassakin sarjassa pelaa 4 joukkuetta ja 3 joukkueelle jaetaan peliliivit henkilökohtaiseen käyttöön. Peleissä toinen joukkue käyttää aina peliliiviä. Liivi tulee aina olla mukana Nappulaliigassa ja viimeisellä kerralla liivit kerätään takaisin. Jos liiviä ei palauta, siitä peritään 5 euron maksu.
 • Ilmoittautumisen yhteydessä tilatut pallot voi noutaa kuuluttamosta. Pallot maksetaan nappulaliigamaksun yhteydessä. Palloja voi myös ostaa vielä paikan päällä, jos ei ennakkoon ole tilannut. Pallo kannattaa nimikoida heti permanenttitussilla.
 • Kioskissa on toistaiseksi vain käteismaksumahdollisuus, mutta korttimaksupääte pyritään myös saamaan pian. Varaa pientä rahaa mukaan ja pyri maksamaan tasarahalla, jotta vaihtorahaa käsitellään mahdollisimman vähän. Kioskin asiakkailla ja myyjillä on käytössä käsidesiä. Muista pitää turvaväli myös kioskijonossa.
 • Kioskissa on myynnissä myös SoVon logolla varustettuja valkoisia pelisukkia koko 31-34 ja 35-38 hintaan 8 eur sekä logolla varustettuja mustia lippalakkeja hintaan 15 eur. Myöhemmin on tulossa myyntiin myös SoVon logolla varustettuja juomapulloja, joissa on paikka nimelle. Katso tuote-esite.

Ilmoittautuminen

 • Ilmoittautumiset 22.5. mennessä tämän sivun lomakkeella. 
 • Aiemmista vuosista poiketen valmiita joukkueita ei voi enää ilmoittaa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi toivoa 2 kaveria samaan joukkueeseen ja ainakin yksi toive pyritään toteuttamaan.
 • Ilmoittautumislomakkeella voi tilata pelaajalle 15 eurolla oman jalkapallon, jonka koko on sama kuin S-Market Nappulaliigassa käytettävä pelipallo (3). Pallo maksetaan Nappulaliigan maksun yhteydessä. Kannustamme lapsia harjoittelemaan omalla ajalla ja perheen kanssa pelailu on mitä parhainta yhdessäoloa!
 • Huom! Pojat 2012-2013 joukkueen harjoitukset lisäksi 2.6. alkaen tiistaisin klo 18-19. Ilmoittaudu erikseen harjoituksiin.

Maksuohjeet

Nappulaliigan maksut ja etukäteen tilatut pallot pitää maksaa Someron Voiman tilille 15.6.2020 mennessä
Säästöpankkiin FI79 4327 1040 0100 07
tai Osuuspankkiin FI23 54340840 5030 44

Kirjoita viestiin "Nappulaliiga 2020, lapsen nimi". 

 • S-Market Nappulaliigan hinta on S-etukortilla 45 € (ilman korttia 50 €)
 • Jos lapsi pelaa lisäksi jossakin Someron Voiman jalkapallojoukkueessa ja on maksanut joukkueen kausimaksun niin S-market Nappulaliigan hinta on 25 €.
 • Maksu sisältää pelit, harjoitukset, tapaturmavakuutuksen, mitalin ja kunniakirjan.
 • Myös etukäteen tilatut pallot (15 eur/kpl) tulee maksaa Nappulaliigamaksun yhteydessä tilille.

Joukkuelistat sekä otteluohjelmat ovat nähtävillä pe 29.5. alkaen seuran nettisivuilla. Ottelutulokset julkaistaan myös nettisivuilla.

Tarvittaessa lisätietoa voi kysyä sähköpostitse mnokka@hotmail.com tai puh. 040 514 3496.

 

Mukavia turnauksia ja reilua peliä, FAIR-PLAY!