SoVo Futsal kaudelle 2015-2016

26.8.2015

SoVo on sopinut pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle. Viime kauden tehopelaaja Arber Istrefi on kovista siirtohuhuista huolimatta tehnyt jatkosopimuksen SoVon kanssa. Toinen viime kauden tehopelaaja Mikko Matinaro on sopinut jatkavansa SoVossa ensi kaudella, vaikka hänenkin kintereillään oli muitakin ottajija. Viime kauden pelaajista jatkavat myös Juho Pettersson, Topi Luukkala, Esa-Pekka Jaakkola, Pekka Karjalainen, Harri Matinaro ja Jan Holm mv.

Uusina tulokkaina nähdään maalivahti Tomi Pohjalainen (GFT), Valdrin Seferi (AC Stoppi) sekä nuoret forssalaiset pelaajat Manu ja Topi Kuisma (Härmä Futsal U20). 

Tällä hetkellä veikkausliigaa pelaavan pelaajan kanssa on tehty ns. ottelukohtainen sopimus ja hän tulee liittymään joukkueeseen lokakuun lopussa. Toisenkin veikkausliiga pelaajan kanssa on neuvoteltu ottelukohtaisesta sopimuksesta ja mikäli hän ei siirry ulkomaille pelaamaan niin hänkin liittyy joukkueeseen samoihin aikoihin. Näiden pelaajien nimet tullaan julkaisemaan myöhemmin.

Aapo ja Tuomas Hakalan sekä Juuso Yli-Mikolan neuvottelut ovat edenneet ja heidän ratkaisuaan odotellaan lähiaikoina. Myös Benjamin Westön ja Mikko Halosen jatko ratkeaa näinä päivinä.

Tomi Heinämaalta jää polvileikkauksen takian futsal kausi väliin ja Joonas Puolamäen jatko päätös saattaa siirtyä loppu vuoteen.

Kesän aikana käytiin paljon pelaajaneuvotteluja ja muutama iso kala ui ohi verkon, mutta olen vakuuttunut että joukkue on iskukykyisempi kuin viimekaudella kunhan saadaan vielä loputkin sopimukset päätökseen. Joukkue on rakennettu niin että jokainen pelaaja on sitoutunut suurempiin harjoituskerta määriin kuin viime kaudella ja nyt on tarkoitus ajaa uusia nuoria pelaajia sisään joukkueeseen. Täsmä hankinnat veikkausliiga puolelta tuovat tarvittavaa syvyyttä marras-, joulu- ja tammikuun ottelu ruuhkiin, tuumaili manageri Ihalainen