SoVo Futsal kaudelle 2016-2017

2.8.2016

SoVo Futsalin joukkueen runko alkaa olla valmis kaudelle 2016-2017. Valmennuksesta vastaavat edelleen kolmikko Tomi Tuominen, Tom Toivonen ja Aapo Hakala. Tuominen ottaa päävastuun ottelutapahtumista ja Hakalaa nähdää entistä enemmän peliparketeilla.

Arber Istrefillä oli useita tarjouksia ulkomailta, mutta hän kuitenkin päätti jatkaa SoVossa tulevan kauden. Xhevdet Gela sekä Drilon Shala liittyvät joukkueseen veikkausliigan päätyttyä ja Moshtagh Yaghoubi tulee mukaan marraskuun alussa Riikan Dynamosta.

Neuvottelut jatkuvat edelleen myös kahden pelaajan ja yhden maalivahdin kanssa. Elokuun aikana nähdään ratkaisut  heidän osaltaan.Heidän lisäkseen myös ainakin neljä uutta pelajaa pääkaupunkiseudulta tulevat antamaan näyttöjä syyskuun alussa. Kaikilla heillä on futsal tausta olemassa. Yhteydenottoja on tullut myös Turun seudulta ja uusia pelaajia saatetaan nähdä useitakin tryoutilla. Syyskuun aikana päätetään kuinka monta uutta pelajaa joukkueseen liittyy.

SoVo tekee yhteistyötä tulevalla kaudella farmisopimuksen myötä 1 div. pelaavan TPK:n kanssa. Näin TPK:n pelaajilla on mahdollisuus antaa näyttöjä liigaryhmässä ja SoVo puolestaan antaa pelaajia Turkulaisten käyttöön tarvittaessa. Yhteistyö jatkuu myös Halikon U-21 liigajoukkueen kanssa nuorten pelaajien osalta. SoVo 2 jatkaa Turun piirin 2div. ja heidän kanssa jatketaan myös yhteistyötä. Näin SoVolla on hieno paketti tarjota pelaajille, kun löytyy Futsal-Liiga joukkue, 1 div. joukkue, U-21 Liigajoukkue ja 2 div. joukkue.

Tämän hetken sopimuspelaajat:

Marko Laaksonen mv

Jan Holm mv

Juho Pettersson

Mikko Matinaro

Pekka Karjalainen

Esa-Pekka Jaakkola

Harri Matinaro

Arber Istrefi

Xhevdet Gela

Valdrin Seferi

Drilon Shala

Moshtagh Yaghoubi

Mikko Halonen

Aapo Hakala

Tuomas Hakala

Juuso Yli-Mikola