Istrefi ja Voca

3.6.2017

Viime kauden tehokaksikko Arber Istrefi ja Gezim Voca jatkavat SoVossa myös ensi kaudella.

Arber Istrefi oli jälleen tutun tehokas viime kaudela ja voitti runkosarjan pistepörssin jo toisen vuotena peräkkäin. Hän on myös vakiinnuttanut paikkansa maajoukkueessa ja toimi SoVon kapteenina viime kaudella. Istrefi kuuluu ehdottomasti liigan elittiin ja hänen johdollaan SoVo tulee olemaan ensi kaudellakin liigan kärkijoukkeita.

SoVossa on ollut hieno pelata ja kaikki asiat on hoidettu mallikkaasti. Joukkue on kehittynyt joka kausi eteenpäin ja itsekin olen kehittynyt futsalissa hurjasti Somerolla. Meillä on todella kova joukkue ensi kaudeksi ja mestaruus on täysin reallistinen tavoite. Sovossa on hyvä henki ja meininki päällä, siksi jatkaminen Somerolla oli ykkösvaihtoehto. Arber Istrefi.

Gezim Voca löi itsensä läpi heti ensimmäisellä liigakaudella Somerolla. Hänen kuuluisa laukauksensa tuotti huimat 23 maalia runkosarjassa. Gezim kehittyi myös puolustuspelaamisessa kauden aikana paljon. Hänellä on myös kova motivaatio kehittyä futsalpelaajana ja se näkyi hänen otteeissaan läpi kauden.Valmennus oli erittäin tyytyväinen Genzon asenteseen futsalia kohtaan. Hän on noussut yhden kauden aikana SoVon runkopelaajaksi ja on erittäin pidetty persoona joukkueen sisällä.

Oli helppo valinta jatkaa Somerolla. Minut otettiin hienosti sisään joukkueseen heti alusta alkaen ja tuntuikin siltä että olisin aina pelannut täällä. Minulla on kova halu voittaa mestaruus ja SoVossa siihen on erinomaiset mahdollisuudet ensi kaudella. Gezim Voca.

Ensi viikolla julkaistaan lisää jatkosopimuksia ja edelleen neuvotellaan muutaman uuden pelaajan kanssa. Nyt on kuitenkin jo selvää, että meillä on ensi kaudeksi todella kova joukkue kasassa hehkuttaa manageri Ihalainen.