Pekka Karjalainen ja Mikko Matinaro

8.6.2017

SoVo legendat Pekka Karjalainen ja Mikko Matinaro jatkavat SoVossa myös tulevalla liigakaudella. Kaksikko on ollut jo aikoinaan 2 div. asti nostamassa Someron futsalia Suomen huipulle.

Pekka Karjalainen on ollut todella hyvä yleispelaaja ja viimeiset kaksi kautta hän on pelannut itsensä Suomen huipulle. Nöyrä ja tinkimätön asenne on tehnyt Pexistä valmentajien suosikkipelaajan. Karjalainen on jo muutaman vuoden asunut Tampereella, mutta silti hän on pysynyt seurauskollisena SoVolle. Hän on todellinen SoVo ikoni.

Mikko Matinaro on taistellut vammojen kanssa viimeiset kaksi kautta, mutta nyt on saatu vammat operoitua ja hän pystyy aloittamaan täysipainoisen harjoittelun syksyllä. Moli tunnetaan hyvänä maalintekijänä ja hän aikoinaan rohmusi pistepörssien voittoja Juho Petterssonin kanssa. Matinaro on myös erittäin monipuolinen pelaaja. Häntä voidaan käyttää niin targettina kuin pohjapelaajanakin. Ensi kaudella tullaan varmasti näkemään Istrefin ja Vocan rinnalla kolmaskin maalinsylkijä.

Oli todella hienoa kun Moli ja Pexi jatkoivat uraansa SoVossa. He ovat viimeiset pelaajat jäljellä siitä ryhmästä, joka aikoinaan nosti Voiman Suomen futsalin kärkikaartiin. Itse olen saanut heidän kanssaan monet kaudet pelata ja paljon heidän ansiostaan Somerolla pelataan nykyisin futsal-liigaa. Hehkuttaa tyytyväinen manageri Ihalainen.