Liigakauden 2017-2018 avaus

28.9.2017

SoVo Futsal aloittaa liigakautensa kahdella ottelulla viikonloppuna. Perjantaina kohdataan PP-70 Tesomalla Tampereella ja sunnuntaina Someron monarilla Leijona Futsal.

PP-70 tulee olemaan varmasti vaikea vastustaja SoVolle. Joukkue on pelannut yhdessä pitkään ja tulevat varmasti taistelemaan rajusti pisteistä. Viime kaudella Pelipojat näyttivät vaarallisuutensa ja voittivat SoVon Somerolla 2-0 numeroin. Kukaan muu joukkue ei ole aikaisemmin pystynyt nollamaan SoVoa sen kotikentällä. Tamperelaiset menettivät muutaman runkopelaajan täksi kaudeksi, mutta heidän kova joukkuehenki paikkaa menetykset.

Leijona Futsal on rankattu yhdeksi tämän kauden mitalijoukkueeksi. Leif:n ryhmä vahvistui entisestään täksi kaudeksi ja viime kauden pronssimitalli osoitti joukkueen iskukyvyn. Sarja-avauksessa Kady murskasi Leijonat kotikentällä ja Somerolla nähdään varmasti ärsytetty Leijona lauma. SoVolla on myös revanssin paikka, koska kaksi edellistä kohtaamista Leif on voittanut murskalukemin. Näiden kahden joukkueen kohtaamiset ovat aina olleet erittäin kiihkeitä ja runsasmaalisia otteluita. Somerolla nähdään sunnuntaina varmasti huikea futsal-liiga kamppailu.

SoVo on kärsinyt loukkaantumisista koko preaseasonin ajan ja osa pelaajista on päässyt treenamaan vasta aivan kauden kynnyksellä. Perjantain pelistä on varmuudella sivussa Arber Istrefi (pelikielto), Alysson Soares, Faton Seferi ja Valdrin Seferin tilanne ratkeaa viimeistelytreeneissä.

Sunnuntaina ollaan lähes parhaalla kokoonpanolla liikkeellä, kun Istrefi ja F.Seferi tulevat mukaan. Monarilla nähdään myös yksi uusi pelaaja, kun Eetu Kauria tuli TPK.sta määräaikaisella siirrolla SoVoon.

Täyttä pistepottia lähdetään hakemaan, mutta helppoa se ei tule olemaan. Lähtöasetelmat kauteen eivät sujuneet läheskään niinkuin oltiin suunniteltu.Meillä on kuitenkin taitava ja kokenut ryhmä kasassa. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun tämä jengi tosipelien alkaessa laittaa verkot heilumaan. Sunnuntain Leif otteluun lähdetään altavastaajana ja tämä asetelma on sopinut  aina SoVolle. Odotankin erittäin vauhdikasta ottelua aprikoi manageri Ihalainen.