PP-70-SoVo raportti

30.9.2017

PP-70 - SoVo Futsal 2-3 ja 2-2 (0-2)

SoVo nappasi nihkeällä esityksellä kaksi pistettä mukaan Tampereelta. Joukkueen peliesitys ei voitosta huolimatta tyydyttänyt valmennusta, En mitään helppoa ottelua tästä odottanut, mutta tietyt perusjutut odotin olevan jo kuosissa heti kauden alusta. Toivottavasti tämä oli kauden heikoin esitys ja sekä herätys koko joukkueelle!!  Tomi Tuominen.

SoVo onnistui maalinteossa kahdesti avausjaksolla. Ensin Aapo Hakala vapautti Xhevdet Gelan laidasta läpi ja "Seve" tykitti pallon alakulmaan. SoVon 0-2 osuma syntyi hienon hyökkäyskuvion päätteeksi. Kari-Pekka Koivunen antoi namupassin Mikko Matinarolle joka viimeisteli vuorenvarmasti. Lisäosumatkaan eivät olleet kaukana, kun Mergim Bushi kolautteli kahdesti maalikehikoita. Kotijoukkueella oli myös muutama todella hyvä maalintekotilanne, mutta viimeistely tuottik heillekin vaikeuksia.

Toinen jakso oli erittäin sekavaa peliä Voimalta ja PP-70 käytti tämän hyväkseen tulemalla takaa tasoihin. Ensin Matias Hovin laukaus yllätti koko SoVo nelikon maalivahti Laaksosta myöten. Tämän jälkeen Markus Säde pääsi huudattamaan kotiyleisöä tasoittamalla pelin 2-2. SoVo sai tasoitusmaalin jälkeen selvästi puhtia otteisiin ja haki vimmatusti voittomaalia. Kotijoukkueen maalivahti Jani-Petteri Soininen piti kuitenkin loistotorjunnoillaan maalinsa puhtaana. Hän venytti upeat pelastukset jakson viime hetkillä Gezim Vocan ja Gelan laukauksiin.

Jatko-ottelussa SoVo onnistui maalinteossa, kun Koivunen vapautti Matinaron maalinedustalta ja "Moli" runnoi voittomaalin sisään. PP-70 sai vielä hyvän mylläkän aikaiseksi liivipelaajalla, mutta SoVo puolustus kesti tällä kertaa maalivahti Laaksosen johdolla.

Kyllähän tämä aikaa kuraa oli koko esitys. Onneksi saatiin muutamalla hyvällä henkilökohtaisella suorituksella edes voitto kotiin. Enempää kahta pistettä me emme tästä ottelusta ansainneet kommentoi manageri Ihalainen

Tilastot:

Mikko Matinaro 2+0

Kari-Pekka Koivunen 0+2

Xhevdet Gela 1+0

Aapo Hakala 0+1

Varoitus:

Gela

Paras pelaaja:

Matinaro