Otteluraportti SoVo-Sievi FS

23.2.2019

SoVo Futsal - Sievi Futsal 2-4 (2-0)

SoVon taistelu ei ihan riittänyt loppuun asti tänään monarilla. Täydellisen kasvojen pesun puolustuksen suhteen tehnyt Voima oli pitkään voitossa kiinni taitavaa Sieviä vastaan. Gezim Vocan tulisella vapaapotkumaalilla kotijoukkue siirtyi neljän minuutin kohdalla 1-0 johtoon. Samalla "Genzo" rikkoi Arber Istrefin lyömättömänä pidettyä piste-ennätystä. Nyt uudet lukemat ovat 39 + 21. Joonas Manzon kauan kaivattuja tehoja nähtiin vihdoin ja hänen komea laukaus sinetöi 2-0 taukolukemat.

Toisella jaksolla Sievi haki hurjasti kavennusmaalia. SoVon puolustus kesti loistavasti pelanneen Marko Laaksosen johdolla aina jakson puoliväliin asti. Hanakasti laukonut Jarmo Junno aloitti kuitenkin vieraiden huikean loppukirin 1-2 kavennusosumalla. Tästä neljä minuuttia ja Henri Heikkilä toi jo vieraat tasoihin komean kuvion päätteeksi ylivoimalla. Tilannetta edelsi Pekka Karjalaisen ulosajo kahden varoituksen seurauksena. Näin erotuomari Tommi Grönman jatkoi SoVo pelaajien/taustojen kentälätäpoistoja, jotka on jatkunut ennätyksellisesti jokaisessa hänen viheltämässä ottelussa kaudesta 2017 - 2018 lähtien. Tätä ennätystä ei riko kukaan!! Sievi näytti vahvuutensa lopussa, kun Junno sohi maalinedustalta 2-3 johtolukemat ajassa 38.10. SoVo yritti vielä liivipelaajalla tasoitusta, mutta harmiksi hyvän taistelun jälkeen harhasyöttö lipui omaan maaliin.

SoVo oli saanut valmentaja Valdrin Seferin johdolla puolustuspelaamisen aivan eri tasolle kahdessa viikossa. Joukkuekurikin oli nyt vaadittavalla tasolla, mutta aivan loppuun asti se ei vielä kestänyt. Esitys lupaa kuitenkin hyvää pudotuspelejä ajatellen, kun tänäänkin sentään oli neljä runkopelajaa poissa kokoonpanosta.

Meidän valmistautuminen pudotuspeleihin on jo alkanut, koska kotietu menetettiin käytönnössä viime kierroksella. Olihan tämä aivan erinnäköinen esitys, kun edellisellä tuplakierroksella. Paljon hyvää tekemistä monelta pelaajalta ja hienosti paikattiin poissaolot. Sievi oli hyvä joukkue ja tulee olemaan minun papereissa mestarisuosikki. Hyvin pistettiin kuitenkin kampoihin ja yritetään pudotuspeleissä uudestaan. Iltarukouksissa tuomariasetteluja pudotuspeleihin lausun. Toivottavasti Anssi Lahtinen kuulee! Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Gezim Voca 1+0

Joonas Manzo 1+0

Teemu Lammi 0+1

Varoitukset:

Pekka Karjalainen 2 

Juho Pettersson 

Paras pelaaja:

Marko Laaksonen