Otteluraportti SoVo-GFT

3.3.2019

SoVo - GFT 2-5 (2-2)

SoVo on saanut ryhtiä puolustuspelaamiseen kahden viime ottelun perusteella, mutta vielä ei olla pystytty ratkaisemaan otteluja lopussa. Gft vastaan väännettiin tasaisesti aina 36 minuutille asti, kunnes Panu Aution hieno henkilökohtainen osuma ratkaisi ottelun. Avausjaksolla tehtiin maaleja vuorotahtiin Mergim Bushin, Timo Mikkosen, Aution ja Valdrin Rashican toimesta. Molemmilla joukkueilla oli tukku hyviä tekopaikkoja lisämaaleihin, mutta Joonas Puolamäki ja Antti Koivumäki pitivät torjunnoillaan taukonumerot 2-2.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet puolustivat tiivisti ja maalipaikkoja ei kosolti nähty. Sovon ykkösketjun kolmikolla Voca, Rashica ja Bushi oli kaikilla kuitenkin hyvät tilaisuudet lisäosumille. Kaudella 76 maalia iskenyt tehoduo ei kuitenkaan tällä kertaa saanut Jomaa verkon perille. Koivumäki torjunnoillaan ja Autio maaleillaan johdattivat vieraat lopulta voittoon. Gft tukahdutti Sovon liivipelaamisen ja iski ratkaisuosumat lopussa. Hyvätasoinen ja viihdyttävä ottelu sai loppusekunneilla harmillisen hässäkän erittäin kyseenalaisten varoitusten muodossa.

Nyt ollaan päästy hyvin valmistautumaan pudotuspelejä varten. Vastassa on ollut kaksi kovaa joukkuetta ja hyvin ollaan pistetty kampoihin. Ihan loppuun asti ei ole vielä bensa riittänyt, mutta eteenpäin ollaan menty huimasti. Meillä on vielä Kady peli aikaa saada viimeinen rutistus kohdalleen. Olen luottavaisin mielin kevään ratkaisupelejä varten ja SoVo tulee samaan iskukykyisen ryhmän sinne!! Ennakoi manageri Ihalainen.

 

Tilastot:

Valdrin Rashica 1+1

Mergim Bushi 1+0

Gezim Voca 0+1

Paras pelaaja:

Rashica 

Varoitukset:

Rashica

Bushi