Italo

7.3.2019

Italo on palannut kotimaastaan Brasiliasta takaisin SoVo Futsalin vahvuteen. Hän joutui jättämään alkukauden kesken harmillisen polvivaivan takia ja palasi Brasiliaan kuntoutumaan. Nyt Italo on täydessä pelikunnossa ja oli sähäkkänä mukana joukkueen harjoituksissa. 

SoVo saa myös toisen kovan luokan vahvistuksen joukkueseen, kun Arber Istrefi on vapautunut pelikiellosta. Arbe on ollut joukkueen mukana tämän viikon harjoituksissa ja on erittäin hyvässä fyysisessä kunnossa.

Kaksikko tullaan näkemään kokoonpanossa lauantaina Jyväskylässä. Ihan parhaalla rosterilla ei lähdetä Kady otteluun, sillä todennäköisesti muutama pelaaja jätetään pois kokoonpanosta.

Saimme kaksi kovan luokan peluria juuri sopivasti pudotuspeleihin. Italo näytti harjoituksissa olevan täydessä pelikunnossa ja myös Arbe on pitänyt itsensä kunnossa. Saadaan kaksikolle hyvää pelituntumaa kovaa Kadya vastaan. Paljon on aiheuttanut kohua odotetusti Arben paluu, mutta me olemme siihen joukkueena valmistautuneet. Lähdemme haastajana pudotuspeleihin, mutta tällä joukkueella on mahdollisuus vaikka mihin. Oltimme ison haasteen vastaan, mutta laitamme kaiken joukkueena peliin ja käännämme tämän vielä voitoksi! Manageri Ihalainen.