Otteluraportti Sievi-SoVo 1.puolivälierä

16.3.2019

Sievi FS - SoVo Futsal 3-4 (0-2)

SoVo otti ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräsarjassa todella kypsällä pelillä. Joukkue puolusti erinomaisesti ja käytti parasta asettaan hyväkseen iskien vastahyökkäyksistä. Avausjakso näytti jo pelin luonteen, kun Sievi piti palloa ja SoVo puolusti taktisesti erinomaisesti. Harvat maalipaikat käytettiin tehokkaasti hyväkseen, kun tehoduo Mergim Bushi ja Gezim Voca taiteilivat kaksi upeaa osumaa. Toisella jaksolla meno jatkui samanlaisena 30 minuutille saakka. Ensin jakson alussa Bushi viimeisteli jäätävästi 0-3,  Vocan erinomaisesta syötöstä. Heti perään Italo taiteili Arber Istrefin esityöstä 0-4 numerot. Tämän jälkeen Sievi heräsi taisteluun ja tuli liivipelaajalla aina maalin päähän. Jarmo Junnon tykki puhui kahdesti ja Henri Heikkilä pääsi viisi sekuntia ennen loppua kaventamaan loppunumerot 3-4.

SoVo pelasi taktisesti hyvän ottelun ja antoi Sievin hallita ottelua. SoVo puolusti tiivisti ja maalivahti Marko Laaksosen johdolla piti kotijoukkueen hyvin aisoissa. Sievi painoi lopussa viidellä kenttäpelaajalla lähes 12 minuuttia, mutta enemmän SoVolla oli paikkoja "tappaa" ottelu. SoVon taiturimaiset pelaajat iskivät kovalla prosentilla maaleja ja kun Juho Pettersson johdolla puolustuspelaaminen oli kovalla tasolla tuli voitto täysin ansaittuna.

Todella hieno esitys koko joukkueelta ja taisi tulla ensimmäinen voitto historiassa Sievissä. Nyt saadaan varmasti sarja katkolle Somerolla, vaikka Sievi oli jo menossa välieriin 3-0 voitoin ennakon mukaan. Nöyränä jatketaan ja puolustetaan kurinalaisesti sekä pidetään fokus pelaamisessa niin alkaa tulostakin syntyä. Taitoa on niin hurja määrä tässä joukkueessa, että verkot kyllä pöllyää toisessa päässä!  Hieno yleisö Sievissä ei tullut mitään ylilyöntejä ja erotuomarikaksikko oli jäätävän hyvä!! Loistava pudotuspelitapahtuma hehkuttaa manageri Ihalainen.

Tilastot:

Mergim Bushi 2+1

Gezim Voca 1+2

Italo 1+0

Arber Istrefi 0+1

Paras pelaaja:

Marko Laaksonen