Otteluraportti Sievi-SoVo 2.puolivälierä

18.3.2019

Sievi FS - SoVo 6-3 (1-1)

Toisessa puolivälieräottelussa osat vaihtuivat. Sievi hallitsi ottelua alusta lähtien ja toisella jaksolla alkoivat onnistumaan myös maalintekotilanteissa. SoVo joutui vetäytymään täysin puolustuskannalle avausjaksolla ja ainoastaan Marko Laaksosen venytykset pitivät ottelun tasoissa. Aleksi Häivälä onnistui viimein maalinteossa 14 minuutilla, mutta SoVo tuli kuitenkin tasoihin aivan loppuhetkillä Gezim Vocan kanuunalla.

Toisen jakson alussa Sievin mylly alkoi vihdoin tuottaa tulosta, kun Joni Pakola ja Aleksi Kylmälä iskivät kahdessa minuutissa 3-1 numerot. Tahti vain kiihtyi jakson edetessä, sillä ottelun hahmo Henri Heikkilä ja Kylmälä toisella maalillaan iskivät Sievin ratkaisevasti 5-1 johtoon. Sovo aloitti takaa-ajon ylivoimalla, Mergim Bushin kahdella osumalla.Jarmo Junnon tyhjiin viimeistelemä 6-3 lopulta ratkaisi ottelun.

Nyt Sievi pisti meidät ahtaalle ja alkoivat onnistua maalinteossakin. Roikuttiin pelissä mukana Makken avulla aina toisen jakson alkuun asti, mutta sitten pari merkkausvirhettä maksoivat tämän pelin voiton. Herättiin kunnolla peliin vasta ylivoimalla, mutta siinäkin 4-5 kavennus jäi maaliviivalle. Sievi ansaitsi voittonsa, se oli joka osa-alueella meitä edellä. Tästä tulee tiukka ja pitkä sarja, jossa päivän vire ratkaisee paljon. Sen verran tasavahvat joukkueet ovat vastakkain. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Mergim Bushi 2+0

Gezim Voca 1+0

Valdrin Rashica 0+1

Valdrin Seferi 0+1

Eetu Kauria 0+1

Varoitukset:

Rashica 

Paras pelaaja:

Gezim Voca