Otteluraportti SoVo - Sievi 3.puolivälierä

24.3.2019

SoVo-Sievi 3-4 (0-2)

Sievi otti taisteluvoiton SoVosta kolmannessa puolivälieräottelussa. Vieraat keskittyivät tiiviseen puolustuspelamiseen ja fyysisellä pelillä pitivät SoVon taiturit kurissa. Avausjaksolla varsinkin SoVolla oli vaikeuksia päästä edes kunnon maalintekopaikoille. Kotijoukkueen paras tilanne nähtiin 10 sekunnin pelin jälkeen, kun Gezim Vocan kova laukaus kilahti sisätolppaan. Sievi sen sijaan käytti omat paikkansa hyväkseen ja Matias Träskbäck sekä Henri Heikkilä onnistuivat maalinteossa.Kovaotteisen pelin seurauksena SoVon Joonas Puolamäki ja Valdrin Seferi joutuivat jättämään pelin kesken, myös Sievin Radik Akhmetkhanov kannettiin kentältä pois. Tämän lisäksi nähtiin useita huoltotoimenpiteitä kentällä.

Sovo tuli terävästi toiselle jaksolle ja pakotti Sievin yhä enemmän puolustuskannalle. Vieraiden puolustus kuitenkin kesti Miika Toivolan ja Nikola Ercegin johtamana aivan jakson loppuhetkille asti. SoVo yritti vastata Sievin fyysisen peliin, mutta joutui virhevaikeuksiin ja saaden jo kuudennen virheensä jakson puolessa välissä. Seuranneesta vapaapotkusta Jarmo Junno tykitti taululle 0-3 numerot. Maalin jälkeen kotijoukkue sai vasta kunnon hurmoksen päälle ja maalihanatkin aukesivat Arber Istrefin kolmella ylivoimamaalilla. SoVon harmiksi Heikkilä onnistui välissä iskemään tyhjiin vieraiden neljännen maalin, mikä riitti tärkeään voittoon Sieville

Sievi peittosi meidät fyysisellä pelillä ja pelasi taktisesti meitä paremmin. Ratkaisuhetkillä ei pysytty tuomareiden kanssa Sievin jätkien perässä. Meidän olisi pitänyt hyödyntää paremmin leveämpi rosteri, mutta Sievi pelasi järkevästi viimeiset minuutit. Loppuhetkillä Toivola makasi maassa huolettavana useasti ja sai tärkeitä lepohetkiä Ercegin johtamalla nelikolle. Peli hävittiin niukasti, mutta taktisesti saatiin 5-0 turpaan!! Nyt ollaan selkä seinää vasten, mutta loppuun asti taistellaan manageri Ihalainen.

Tilastot:

Arber Istrefi 3+0