Otteluraportti SoVo - Sievi 4.puolivälierä

24.3.2019

SoVo - Sievi Fs 5-1 (2-0)

SoVo otti hallitun esityksen jälkeen voiton kotiin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun keskiviikkona Sievissä. Avausjaksolla nähtiin jo pelin luonne, kun vieraiden kapeampi rosteri alkoi näkyä kentällä. Sovo hallitsi täysin kenttätapahtumia ja onnistui kahdesti maalinteossakin. Avausosuma nähtiin kun, Eetu Kauria ohjasi Gezim Vocan laukauksen verkon perille. Mergim Bushi viimeisteli 2-0 maalin ja jälleen Voca syöttäjänä.

Toisen jakson alussa Sievi yritti vielä päästä peliin mukaan, mutta Sovon puolustus kesti yritykset maalivahti Marko Laaksosen johdolla. Toisen jakson puolessa välissä kotijoukkue ratkaisi ottelun, kun se iski kaksi osumaa puolentoista minuutin sisään. Ensin hienon ottelun pelannut Valdrin Rashica tarjoili Bushille 3-0 osuman ja koko ajan otteitaan parantava Arber Istrefi niittasi tyhjiin 4-0. Sievi jatkoi ylivoimalla loppuun asti ja saikin kuparisen rikki Jarmo Junnon 4-1 maalilla ajassa 39.10. Voca kuittasi kuitenkin heti perään 5-1 loppunumerot, Joonas Manzon riiston ansiosta.

Sovo onnistui painamaan kahdella kentällä Sievin alakynteen. Selvästi väsähtäneen vierasjoukkueen puhti ei enään riittänyt sunnuntaina. Keskiviikkona on edessä varmasti huikea viides ottelu Sievissä. Sinne on kuulopuheiden perusteella Sievi marsittamassa Radikin, Alasuutarin ja Pakolan kentälle. Altavastaajana Sovo on kuitenkin vaarallinen ja pistää varmasti kotijoukkueen ahtaalle.

Nyt oli kunnon pudotuspelitunnelmaa Somerolla, kun rummut paukkuivat ja täysi tupa kannusti omiaan. Hienosti joukkue palkitsi kannattajat ja otti hallitun voiton. Vielä pitäisi Sievissä venyä yllätykseen, mutta tältä joukkueelta se voi hyvinkin onnistua. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Mergim Bushi 2+0

Gezim Voca 1+2

Arber Istrefi 1+0

Eetu Kauria 1+0

Joonas Manzo 0+1

Valdrin Rashica 0+1