Otteluraportti Kady-SoVo 1.välierä

30.3.2019

Kady - SoVo 5-3 (2-0)

Kady onnistui jäädyttämään SoVon hyökkäyspelin ja vei ensimmäisen välierän itselleen tasapainoisen esityksen jälkeen. Avausjaksolla nähtiin erittäin tarkkaa puolustuspelaamista kummaltakin joukkueelta. Kady käytti kuitenkin SoVon kaksi nukahdusta hyväkseen ja iski kaksi maalia Parenten sekä Newton toimesta. SoVosta Gezim Vocalla ja Italolla oli parhaat paikat jaksolla, mutta Savolainen kesti Kadyn maalilla.

SoVo tuli toiselle jaksolle ryminälle ja painoi kotijoukkueen ahtaalle. Kahdesta hyvästä erikoistilanteesta huolimatta jäi maali saamatta ja kun Savolainen jatkoi hyviä otteitaan, ei vieraat päässeet iholle. Kady sai ensimmäisen laukauksen kohti SoVon maalia vasta kuuden minuutin pelin jälkeen, mutta sitten Voima sortui jälleen virheisiin. Kady rankaisi niistä armotta Intalan ja Valkaman maaleilla. Sen jälkeen tiheään tahtiin SoVolle vihelletyt virheet kostautuivat lopulta, kun Parente iski 10 metristä 5-0 numerot. Kadyn asiantuntevat ultrafanit tuulettivat jo varmaa voittoa, kun SoVo heräsi ylivoimalla ja hiljensi katsomon iskemällä kolme maalia nopeaan tahtiin. Arber Istrefin kahdella maalilla ja Vocan osumalla saatiin vielä jännitystä loppuun. SoVon harmiksi kolmen maalin lisäksi, pallo kävi kehikoissa sekä pyöri maaliviivalle muutamankin kerran. Savolainen pelasti jälleeen Kadyn ja kotijoukkueen reagointi SoVon ylivoimaan omalla ylivoimalla meinasi maksaa varman voiton.

Kady piti meidät aisoissa avausjakson ja kun tämän lisäksi itse hölmöiltiin kolme maalia tämän tason joukkueelle ei voi kun katsoa peiliin miksi tuli takkiin. Hyvin saatiin ne "siltaan" toisella jaksolla, mutta ei käytetty alussa paikkoja hyväkseen. Puhallusten linja muuttui yhtäkkiä draamattisesti ja me ei pystytty reagoimaan siihen. Kady osasi ottaa hyödyn irti siitä ja ratkaisi ottelun. Lopussa päästiin iholle, mutta Savolainen pelasti Kadyn. Meinasivat itse sössiä matsin yv vastaan yv pelaamisella, mutta kestivät. Huomenna on päivä uusi ja pistetään kampoihin niin, että Somerolla pelataan kaksi peliä ensi viikonloppuna. Manageri Ihalainen.

 

Tilastot:

Arber Istrefi 2+1

Gezim Voca 1+0

Eetu Kauria 0+1

Paras pelaaja:

Gezim Voca