Otteluraportti Kady-SoVo 2.välierä

1.4.2019

Kady - SoVo 2-1 (1-1)

SoVon taistelu ei ihan loppuun asti riittänyt tärkeässä toisessa välieräottelussa, vaan Kady siirtyi 2-0 johtoon sarjassa ja on voiton päässä filnaaleista. Voima sai lentävän lähdön peliin, kun Gezim Voca viimeisteli jo 18 sekunnin jälkeen 6m rangaistuspotkusta 0-1 numerot. Tämän jälkeen Kady haki vimmatusti tasoitusta ja hallitsi jakson kenttätapahtumia. SoVon johto kesti melkein loppuun asti, mutta virhetilin täyttymisen johdosta Parente tasoitti ottelun 10m vapaapotkusta ajassa 19.25.

Toisella jaksolla SoVo pääsi peliin paremmin mukaan ja loi muutaman todellisen huippapaikan Vocan johdolla. Kadyn maalilla Savolainen pelasi kuitenkin jälleen huikean ottelun ja pelasti voiton kotijoukkueelle. Ottelun voittomaali nähtiin 32.07, kun Korsunov vihdoin onnistui kulmapotkun jäkitilanteesta. SoVo haki lopussa ylivoimalla tasoitusta, mutta hukkasi kaksikin loistavaa tekopaikkaa.

Tasainen ja kiihkeä ottelu ratkesi lopulta Kadylle ansaitusti. Kotijoukkue pystyi luomaan enemmän maalintekotilanteita ja minimoimaan virheet. SoVo joutui avausjaksolla jälleen virhevaikeuksiin ja se saattoi maksaa voiton tässä ottelussa. Ottelusarja jatkuu Somerolla ja siellä SoVo on vahvoilla fanijoukon tukemana.

Lähellä oltiin napata tärkeä vierasvoitto, mutta ratkaisuhetkillä pallo ei pomppinut meille. Kiivas peli missä, varsinkin Kadylaiset eivät millään tahtoneet pysyä pystyssä. Newton turha tuuletus lopussa aiheutti hässäkän, mikä jätti huonon maun muuten hienon viikonlopun jälkeen. Nyt mennään peli ja voitto kerralla eteenpäin. Somerolla mitataan kenen kantti kestää huutomyrskyssä. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Gezim Voca 1+0

Varoitukset:

Eetu Kauria

Valdrin Rashica

Paras pelaaja:

Marko Laaksonen