Otteluraportti SoVo-Kady 3.välierä

6.4.2019

SoVo - Kady 3-2 (0-0)

Somerolla nähtiin huikea kolmas välieräkamppailu. Kotijoukkue SoVo väänsi vajaamiehisenäkin hienon taisteluvoiton. Avausjaksolla ei maaleja nähty ja suurin syy tähän olin loistavat maalivahdit Laaksonen sekä Savolainen. Kummallakin joukkueella oli tuhannen taalan paikkoja, mutta Suomi futsalin tähtiveskarit olivat ohittamattomia. 

Toisella jaksolla Kady tuli alussa vahvasti ja Parenten hienolla henkilökohtaisella suorituksella siirtyi 0-1 johtoon. Vierailla oli maalin jälkeen etsikkoaika ratkaista ottelu, mutta SoVo puolustus taisteli uhrautuvaisesti. Ottelun ratkaisuhetket koettiin, kun Kadylle tuli tuiki harvinainen harhasyöttö ja Arber Istrefi rokotti armotta taululle 1-1. SoVo sai tasoituksesta hurmoksen päälle ja raajarikkoisenakin iski minuutin sisään kaksi maalia. Ensin Gezim Vocan tykki puhui 2-1 ja heti perään taituri Istrefi iski illan toisella voittomaalin 3-1. Kady tuli lopun viisi minuttia ylivoimalla ja onnistuikin vapaapotkusta Parenten toisella maalilla kaventamaan 3-2. SoVon neliö kesti kuitenkin loppuun asti ja otti todellisen taisteluvoiton.

SoVon lähtötilanne illan otteluun ei ollut todellakaan paras mahdollinen. Loppuviikon joukkueessa kiertänyt flunssa-aalto kaatoi  Eetun Kaurian pedin pohjalle. Istrefi ja Rashica olivat vielä perjantaina kuumessa ja tämän päälle Juho Pettersson työmatkalla ulkomailla. Valmennuskaksikko Valdrin Seferi ja häikäisevän ottelun pelannut Aapo Hakala tulivat paikkamaan pohjapelaajan roolia. Maestrot vetivät aika jäätävän matsin ja olivat joukkueen tukipilarit. Tämän lisäksi brassitaituri Italo joutui jättämään pelin kesken, mutta Joonas Manzo paikkasi hienosti hänen tonttinsa. 

Nyt nähtiin sitä kuuluisaa SoVo sydäntä, kun otettiin todellinen taisteluvoitto. Haastavat olivat lähtöasetelmat, mutta meidän jätkät pysyivät pystyssä hammasta purren ja Kady kaatui usean pelaajan toimesta kirjaimellisesti monarin parketilla. Huomenna jatkuu ja Vamos SoVoa meiltä ei viedä! Manageri Ihalainen

 

Tilastot:

Arber Istrefi 2+0

Gezim Voca 1+0

Mergim Bushi 0+1

Varoitukset:

Valdrin Rashica 

Voca 

Paras pelaaja:

Marko Laaksonen