Otteluraportti SoVo - Kady 4.välierä

8.4.2019

SoVo - Kady 1-7 (1-2)

SoVo jaksoi taistella voitosta 30 minuuttia, mutta lopulta vahvempi Kady vei finaalipaikan ansaitusti. Avausjaksolla peli oli tasaisempi kuin edellisissä kohtaamisessa, mutta tällä kertaa Kady käytti tehokkaasti maalipaikat hyväkseen. Sekä Newton Jr ja Mikko Kytölän maalit tulivat hienojen kuvioiden päätteeksi. SoVon kavennusmaalissa oli hieman onneakin mukana, kun Joonas Manzo laukaus kimposi Kady pelaajasta omaan maaliin.

Toisella jaksolla SoVo otti tietoisen riskin ja lähti hakemaan lisäosumia nostamalla karvauspeliään ylemmäksi. Voima hallitsi suvereenisesti kenttätapahtumia ja ainoastaan Savolaisen huippupeli piti vieraat pelissä mukana. Sitten David Parente iski 32 minuutilla hienolla henkilökohtaisella suorituksella ratkaisevan 1-3 maalin. Tämä oli vieraiden ensimmäinen kunnon hyökkäys toisella jaksolla, mutta se mursi myös kotijoukkueen vastarinnan. Lopussa ylivoimalla SoVo ei saanut enään hurmosta päälle ja Kady pääsi iskemään lisäosumia alistuneen kotijoukkueen toimesta. Turhankin rumat 1-7 loppunumerot, eivät antaneet oikeaa kuvaa vauhdikkaasti ja tasokkaasta pelistä.

SoVo joutui taistelemaan koko viikonlopun vajaamiehisenä ja osa pelaajista pelasivat flunssan kourissa. Tämä näkyi varsinkin sunnuntaina, kun toisella jaksolla puhti vain loppui yksinkertaisesti. Kady pelasi vahvasti koko välieräsarjan ja otti ansaitusti finaalipaikan. Kadyn materiaali riitti tämän sarjan voittamiseen ja Savolaisen sekä Parenten taidoilla ottivat tarvittavat voitot. 

Ei voi antaa kuin täysi kymppi kaikille jätkille kovasta taistelusta. Olisipa päästy täydellä rosterilla haastamaan Kady, mutta turha on jossitella parempi voitti. Nyt saadaan huilata ja päästään täydessä iskussa pronssimatsiin. Nälkää on vielä, sillä tämä joukkue on näyttänyt kaikille arvostelijoille olevansa liigan kärkiporukoita. Manageri Ihalainen

Tilastot:

Kady oma maali

Varoitukset:

Arber Istrefi

Paras pelaaja:

Mergim Bushi