SoVo Futsal 2019 - 2020

23.8.2019

SoVo lähtee tulevalle liigakaudelle Valdrin Seferin ja Juho Pettersonin johdolla. Pelaajavalmentaja kaksikko odottelee vielä myös Aapo Hakalan jatkosuunnitelmia tulevasta kaudesta.

Valtsu teki hienoa työtä viime kaudella vaikeista lähtökohdista huolimatta ja sai keväällä joukkueen todella hyvään iskuun. Nyt kun Juho päätti vielä jatkaa pelikentillä saatiin joukkueelle hyvin toisiaan täydentävä valmennuskaksikko. Manageri Ihalainen.

Viime kauden pelaajarunko on pysynyt hyvin kasassa. Hieman joukkue tulee kuitenkin muuttumaan, kun Joonas Puolamäki jättää liigakentät siviilikiireiden takia sekä brassi Italo siirtyi Tornioon. Maalivahtiosastoa tuli täydentämään Akseli Syrjälä Ilveksestä ja Kasperi Laine nostettiin edustusjoukkueen rinkiin. Uusia pelaajakin on tulossa näytille ja syksyn aikana tiedotetaan mahdollisista uusista sopimuksista.

Joopun työkuviot muuttuivat ja asuinpaikkakin vaihtui niin liigakentät jäävät väliin tällä kaudella. Italo olisi halunut jatkaa meillä, mutta tietyt käytännönjärjestelyt koituivat liian hankaliksi. Aksu tuli täydentämään maalivahtiosastoa ja meillä on nyt hyvä kolmikko ensi kaudeksi. Kasperista odotan kasvavan isänsä kaltainen kova liigatason pelurin. Mielenkiintoisia uusia pelaajia tullaan näkemään Somerolla, mutta niistä myöhemmin lisää. Syyskuun lopulla tullaan vasta julkaisemaan lopullinen joukkue.

SoVo Futsalin liigajoukkue on tehnyt yhteistyösopimuksen EBK:n kanssa. Sopimus mahdollistaa pelaajien harjoittelun molemmissa joukkueissa. Farmisopimuksen myötä nähdään myös pelaajaliikennettä liigassa sekä ykkösessä. SoVo pelaa 6.10 ensimmäisen tulevan kauden kotiottelunsa Espoossa EBK:n järjestämänä.

Meillä on monta tuttua henkilöä EBK:n organisaatiossa, niin yhteistyökuvioista oli helppo sopia. Tämä antaa meidän pääkaupunkiseudun pelaajille mahdollisuuden lisätreeneille ja vastaavasti EBK:n pelaajilla on mahdollisuus päästä antamaan näyttöjä liigajoukkueessa.

Someron monitoimtalon remontti kestää marraskuun puoliväliin asti, mikäli kaikki menee aikataulun mukaisesti. Tämä tuo oman haasteensa kauteen valmistautumiseen. Eerikkilässä harjoitellaan siihen asti,sekä EBK:n kanssa Espoossa ja TPK:n kanssa Turussa. Syyskuussa tullaan pelamaan 2-3 harjoitusottelua.

Monarin remontti tuottaa aika paljon haasteita kauden alkuun valmistautumisessa. Liigankin aloitamme neljällä vierasottelulla ja yhdellä kotiottelulla Espoossa. Haastavista lähtökohdista ollaan jo totuttu lähtemään SoVossa, eiköhän tämä taas voitoksi käännetä kevään ratkaisupeleissä!!