Mad Max - SoVo

13.9.2019

Mad Max - SoVo 4-5 (1-3)

SoVo pelasi kauden ensimmäisen harjoitusottelun perjantai-iltana Valkeakoskella. Voimalla oli kokoonpanossa 2 + 7 omaa pelajaa, sekä EBK:sta Leo Rautiainen ja Adbulkadir Wehliye. Maalivahti Akseli Syrjälä ja Kasperi Laine tekivät ottelussa liiga-SoVo depyytin.

Ottelun avausjaksolla SoVo oli pirteällä jalalla liikkeelä . Arber Istrefi taiteili hattutempun 11 minuutissa ja koko kentän Mergim Bushi, Juho Pettersson sekä Valdrin Seferin peli kulki mallikkaasti. Eetu Kaurian ja Teemu Lammin johtama "rookie" kenttä hoiti upeasti +/- saldon nollille. Maxien kavennusmaalin viimeisteli ex-SoVo Harri Matinaro. Avausjaksolla Voiman maalia vartioinut Syrjälä esitti vakuuttavia otteita ja teki muutaman näyttävän pelastuksen.

Toisella jaksolla kotijoukkue pääsi peliin mukaan paremmin ja kavensi Elbellerin taidokkaalla suorituksella 42 sekunnin pelin jälkeen. Bushi-Istrefi kaksikko vei vieraat uudestaan kahden maalin johtoon, mutta Maxit tulivat tasoihin Lahtisen ja Kunnaksen osumilla. Toisen jakson valmentajan roolissa penkillä ollut Seferi tuli kuitenkin kentälle pelin lopussa ja ratkaisi ottelun Sovolle vapaapotkusta.

SoVon nuoret pelaajat Kasperi Laine ja toisen jakson maalissa pelannut Niko Rikkilä esittivät pirteitä otteita. Lammi sekä Kauria ohjasivat hyvin nuorisokenttää ja Rautiaisella on selvästi eväitä kasvaa hyväksi liigapelaajaksi. SoVon esitys oli yllättävänkin hyvä, vaikka yhteisiä tapahtumia ei ole montakaan takana.

Ensi perjantaina kohdataan EBK Espoossa ja silloin on mukana kentällinen tänään sivussa olleita pelaajia.

Kokoonpano ja tilastot:

Akseli Syrjälä Mv

Niko Rikkilä Mv

Teemu Lammi

Eetu Kauria

Mergim Bushi 1+2

Arber Istrefi 3+1

Juho Pettersson C

Kasperi Laine

Valdrin Seferi 1+0

Leo Rautiainen EBK

Adbulkadir Wehlige EBK