EBK - SoVo

21.9.2019

EBK- SoVo 5-10 (0-6)

SoVo kohtasi kauden toisessa harjoitusottelussa yhteistyöseura EBK:n Espoossa. Avausjaksolla SoVo pelasi kurinalaisesti ja hyökkäyspäässä nähtiin näyttäviä kuvioita. Varsinkin Seferi, Bushi, Gela ja Istrefin kenttä oli pitelemätön. Toinen kenttä Pettersson, Lammi, Moha ja Laine hoiti jälleen oman päänsä puhtaana. Kasperi Laine viimeisteli myös kahdesti ja nämä olivat hänen ensimmäiset maalinsa liiga-SoVon paidassa. Maalinsuulla Syrjälä pelasi varmuudella ja esitti muutaman näyttävän torjunnan.

Toisen jakson alku oli tyrmäävä SoVolle, varsinkin puolustuspäässä nähtiin karkeita virheitä. Kotijoukkue EBK näyttikin vaarallisuutensa hyökkäyspäässä ja iski neljä maalia viiden minuutin sisään. Seferi oli pakotettu ottamaan aikalisä ja pitämään kunnon palopuhe joukkueelle. SoVo saikin ryhtiä takaisin otteisiinsa ja kapteeni Pettersson näytti mallia komealla osumalla. Kauria tuli mukaan toisella jaksolla pohjapelaajaksi ja Rikkilä vaihdettiin maaliin aikalisän jälkeen. SoVo sekoitti kentällisä toisella jaksolla ja hoiti liigajoukkueen rutiinilla ottelun lopulta selvin numeroin.

SoVo pelasi mallikkaan avausjakson, mutta toisen jakson alun kaltaiseen "kikkailuun" ei ole varaa missään ottelussa. EBK kunnioitti ehkä liikaakin liigavastusta ensimmäisellä jaksolla, mutta näytti toisella jaksolla tehokasta hyökkäyspeliä. Tulevat varmasti pärjämään hyvin ykkösessä. SoVon harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona Turussa TPK:n vieraana. Silloin turkulaiskolmikko Voca, Manzo ja Laaksonen nähdään myös mukana.

SoVo kokoonpano ja tilastot:

Akseli Syrjälä mv

Niko Rikkilä mv

Temmu Lammi

Eetu Kauria 0+1

Moha

Xhevdet Gela 2+3

Arber Istrefi 3+2

Juho Pettersson 1+0

Kasperi Laine 2+0

Mergim Bushi 2+1

Valdrin Seferi 0+1