TPK-SoVo

25.9.2019

TPK - SoVo 2-10 (0-5)

SoVo pelasi vielä yhden valmistelevan ottelun ennen sunnuntaita alkavaa liigakautta. Kupittaan palloiluhallissa kotijoukkue TPK antoi ihan kelpo vastuksen liigajoukkueelle. Avausjakson lukemat hieman mairittelevat SoVoa, koska ilman Marko Laaksosen hyviä otteita numerot olisivat olleet tasaisemmat. Maalipaikkoja kertyi molemmille joukkueille runsaasti, mutta SoVo oli niissä huomattavasti tehokkaampi. Tähän peliin mukaan tulleet Manzo ja Rashica avasivat heti maalitilinsä, sekä Voca joka taituroi kaksi maalia. Valmentaja Seferi näytti mallia heti joukkueelle iskemällä avausmaalin jo 40 sekunnin pelin jälkeen.

Toisella jaksolla mukaan maalitalkoisiin liittyi Istrefi iskemällä hattutempun. Voca ja Manzo taiteilivat vielä maalit mieheen. TPK sai myös maalihanat auki ex-SoVo Koivusen johdolla. Toisella jaksolla maalia vartioinut Niko Rikkilä otti muutaman todella hienon pelastuksen.

Puolustuskuri ei ollut tänään SoVolla ihan parhaimillaan, mutta hyökkäyspäässä nähtiin muutama aivan huikea kuvio. Tänään annettiin ns. poikien pelata ja nauttia. TPK pystyi luomaan useitakin hyviä maalintekotilanteita, mutta kärsi huonosta viimeistelystä. Kotijoukkueen esitys oli kuitenkin lupaava rumista lukemista huolimatta. TPK tulee olemaan ykkösen kärkijengejä.

SoVo pelasi ihan mukiinmenevät harjoitusottelut. Avausjaksoilla pidettiin vastustajat hyvin kurissa ja omiin meni ainoastaan yksi maali kolmessa ottelussa. Otteluiden toiset puoliskot olivat tuloksellisesti heikompia, mutta tehtiin paljon myös muutoksia ja kokeiluja kentällisiin.Maaleja paukuteltiin huikeat 25 ja Arber Istrefi rohmusi tehot 9+6. Maalivahtikomikko Syrjälä, Rikkilä ja Laaksonen näyttivät osaamista, mitä SoVon pelityyli vaatii veskareilta. Tänään pelikautensa avanneet: Voca, Rashica, Manzo ja Laaksonen näyttivät myös olevan valmiina liigaparketeille. 

SoVon kokoonpano ja tilastot:

Marko Laaksonen MV

Niko Rikkilä Mv

Teemu Lammi 0+1

Eetu Kauria

Valdrin Rashica 1+2

Gezim Voca 3+1

Arber Istrefi 3+3

Juho Pettersson 0+1

Joonas Manzo 2+0

Valdrin Seferi 1+0