Otteluraportti Ilves-SoVo

29.9.2019

Ilves - SoVo 5-7jo 5-5 (2-3)

SoVo joutui heti koville liiga-avauksessa Tampereella. Ilveksen kokeneet maestrot Antti Teittinen ja Juha-Pekka Torvinen olivat virittäneet kotioukkueen hyvään iskuun. SoVo hallitsi kenttätapahtumia, mutta Ilves puolusti uhrautuvaisesti ja oli tehokas erikoistilanteissa. Avausjaksolla kaksikko Teittinen ja Torvinen rankaisivat sivurajapotkuista. SoVo osui jaksolla kolmesti, kun ensin Gezim Voca pisti 6rp:n sisään. Eetu Kauria ja Joonas Manzo taiteilivat illan komeimalla kuviolla 2-2 tasoitusmaalin. Jakson lopussa vielä Arber Istrefi iski 2-3, Mergim Bushin oivasta syötöstä.

Toisella jaksolla Juho Petterssonnin 2-4 maali, näytti siivittävän SoVon karkumatkalle. Ottelun luonne muuttui kun, Kauria ja Istrefi hölmöilivät itsensä katsomoon kahden minuutin sisällä. Ilves rankaisi ensin 3-4 ja sitten yv:llä peli tasoihin 4-4. SoVo nousi uudelleen johtoon, kun Teemu Lammi ehti olla 10 sekunttia kentällä ja sivalsi 4-5 numerot taululle. Kotijoukkue ei lannistunut, vaan tuli vielä tasoihin ylivoimalla Torvisen toisella maalilla.

Jatko-ottelussa SoVo sai vihdoin ratkaistua ottelun. Kovia pommeja koko ottelun laukonut Valdrin Rashica nousi ratkaisijaksi. Kolmesti pelin aikana kehikoita kolistellut Rashica avusti ensin Bushin 5-6 osuman ja viimeisteli itse 5-7 loppunumerot.

Tästä tuli juuri niin vaikea peli, kun vähän ennakoin. Kentällä näkyi selvästi, että valmistautuminen kauteen on ollut haastava. Teittinen käytti kaikki keinot hyväkseen ja johdatti Torvisen kanssa Ilveksen ansaittuun pisteseen. Me taas hölmöiltiin urakalla ja tehtiin pelistä itselle vaikea. Toivotaan että kesäterä jäi Kaupin parketeille ja nostetaan tasoa seuraavaan peliin. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Valdrin Rashica 1+2

Gezim Voca 1+2 (paras pelaaja)

Mergim Bushi 1+1

Eetu Kauria 1+0

Arber Istrefi 1+0

Juho Pettersson 1+0

Teemu Lammi 1+0

Joonas Manzo 0+1

Varoitukset:

Kauria 2 ja kentältäpoisto

Istrefi punainen kentältäpoisto

Rashica 

Voca