Otteluraportti SoVo-PP-70

6.10.2019

SoVo - PP-70 6-8 (2-2)

SoVo taipui Espoossa, hienosti joukkueena pelanneelle PP-70. Kotijoukkueen puolustuspelaaminen oli täysin hukassa ja vieraat kiittivät tilaisuuttaan iskemällä 8 maalia. Ottelun tapahtumia kuvaa hyvin, että SoVon paras pelaaja löytyi maalinsulta Marko Laaksonen.

Ottelun alku lupaili vielä hyvää SoVolle, kun ensimmäisen vaihdon aikana Voca sekä Bushi maalasivat 2-0 numerot reilun minuutin aikana. Tämän jälkeen peli alkoi selvästi tasoittua ja vieraat nousivat aivan ansaitusti 2-2 taukonumeroihin. Maalintekijöinä Hovi ja Säde.

Toisella jaksolla SoVon esitys oli todella aneeminen ja joukkuepelaaminen katosi täydellisesti. Vieraat käyttivät avoimia ovia hyväkseen ja paukuttivat peräti kuusi maalia. SoVon lohtuna oli neljä osumaa, mutta voittajasta ei ollut enään epäselvyyttä 30 minuutin jälkeen.

SoVon pelistä paistoi yhteisten tapahtumien vähyys, mutta myöskin runkopelaajat olivat kaukana omasta tasostaan. Positiivisen esitykseen ylsivät Laaksonen sekä EBK:n lainamiehet Pyry Korhonen ja Guri Qerim täyttivät paikkansa kentällä.

Tässä nähtiin miten käy yksilöt vastaan joukkue pelissä. Lähtöasetelmat otteluun olivat hankalat, mutta ei sen taakse voi piiloutua. Meidän runkopelaajat olivat aivan hukassa toisella jaksolla ja pirteä PP sai nöyryyttää oikein kunnolla. Toivottavasti tämä oli kunnon herätys koko jengille ja kaivetaan GFT peliin taas ne positiiviset asiat esille. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Mergim Bushi 3+1

Gezim Voca 1+2

Valdrin Rashica 1+1

Joonas Manzo 1+1

Guri Qerim 0+1

Varoitukset:

Radhica 

Querim

Seferi

Paras pelaaja:

Marko Laaksonen