Otteluraportti Kady-SoVo

9.11.2019

Kady - SoVo 5-3 (1-2)

SoVo petraa peli peliltä ja laittoikin Kadyn tiukoille tänään Jyväskylässä. Voiman puolustuspelaaminen oli mallikasta, vaikka kaksi turhaa virhettä ratkaisi ottelun kotijoukkueelle. SoVolla oli vielä lopussa useita paikkoja viedä ottelu jatko-otteluun, mutta Laitinen kesti Kady maalilla ja niittasi lopussa tyhjiin 5-3 loppunumerot.

SoVo siirtyi 0-2 johtoon ensimmäisen minuutin aikana Rashican maaleilla. Kadyn kavennus tuli huonon purun seurauksesta ja Newton pääsi kaventamaan 1-2 taukonumeroiksi. Toisen jakson alussa Newton taiteili vielä pelin tasoihin ja kulmapotkun jälkitilanteesta Väinälä vei Kadyn ensi kertaa johtoon. SoVo painoi rajusti päälle loppujakson, mutta illan toinen möhläys avasi Lukkarille avopaikan eikä hän erehtynyt. Kahden maalin takaa-ajo liivipelaajalla alkoi lupavasti, kun Kauria pyssytti 3-4 kavennuksen. Viimeisen kahden minuutin aikana Sovolla oli muutama huippupaikka, mutta tänään ei tuurikaan ollut matkassa mukana.

SoVo sai ensi kertaa tällä kaudella kaikki pelaajat mukaan ja vielä EBK:sta Antti ja Pyry Korhosen avuksi. Kentällä nähtiin nyt sitä Sovoa, mitä ollaan koko alkukausi odotettu. Tästä joukkue varmasti petraa vielä ja alkaa voittojakin tulemaan.

Tänään nähtiin hyvätasoinen liigamatsi. Kaksi hyvää joukkuetta esitti vauhdikasta peliä ja tuomarikaksikolla oli hyvin peli hallussa. Meiltä oli kauden ylivoimaisesti paras esitys, mutta Kadyn tasoille joukkueelle ei voi antaa lahjamaaleja. Tämä peli näytti sen, että tulossa ollaan ja huomenna Somerolla rävähtää!! Manageri Ihalainen

 

 

Tilastot:

Valdrin Rashica 2+0

Eetu Kauria 1+0 (paras pelaaja)

Mosa 0+1

Varoitukset:

Rashica

Gela