Otteluraportti SoVo- Mad Max

10.11.2019

SoVo Futsal - Mad Max 11 -5 (4-2)

SoVon paluu monarin kotiparketille, ei jättänyt isänpäivän yleisöä kylmäksi. Vapautuneesti pelannut Voima näytti vahvuutensa ja tyylitteli selvän voiton Mad Maxista.

Avausjaksolla parivaljakko Arber Istrefi sekä Juho Pettersson olivat liekeissä ja pitivät vieraiden puolustusta ahtaalla. Kumppanukset tyylittelivät  SoVon 1-0 ja 2-1 osumat. Istrefi oli löytänyt pelivireensä ja teki hattutempun runsaassa kymmenessä minuutissa. Hän viimeisteli kotijoukkueen 3-1 ja 4-2 maalit. Mad Max pysyi vielä avausjakson joten kuten pelissä mukana Yasar Elbellerin ja Mika Jussilan (6m rp) maaleilla. 

Toisella jaksolla SoVo karkasi lopullisesti, kun joukkue iski taululle 8-2 numerot ajassa 26.54. Valdrin Rashica ja Istrefi neljännellä häkillä aloittivat ilotulituksen. Gezim Vocakin alkaa löytämään vireensä ja paukutti neljä maalia toisella jaksolla. Vocan jalasta lähti 7-2, 8-2, 10-5 ja 11-5 maalit. Xhevdet Gelan uurastus pohjapelaajana palkittiin myös maalilla, kun hän sijoitti tyhjiin 9-3. 

Mad Max pääsi kaunistelemaan lopussa numeroita, hyvin sujuneen ylivoimapelaamisen ansiosta. Mikko Matinaro sekä Elbellerin juonivat taidokkaat maalit ja yksi merkattiin SoVon omaksi maaliksi.

SoVon pelaajat olivat löytäneet viikonlopun aikana peli-ilonsa takaisin ja tänään nähtiin sitä tulivoimaa mitä ollaan kaivattu. Puolustuspelaaminen ei ollut lauantain tasolla, mutta tarvittavan hyvä selvälle voitolle. Kapteeni Pettersson esiintyi kuin nuoruusvuosina ja Istrefi sekä Voca alkavat löytämään virettään. Mosa sekä Gela tuovat juokkueelle tarvittavaa ammattimaista osaamista ja johtavat hyvin puolustuspelaamista. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja treenien kautta parantaa vieläkin pelaamista..

Tänään nähtiin, kun nuoret orit pääsivät takaisin kotilaitumille. Ei ollut epäselvää voittajasta ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. Nyt ollaan löydetty iloisuus takaisin ja tästä on hyvä lähteä parantamaan otteita. Tässä joukkueessa on valtava määrä potenttiaalia, kunhan saadaan vielä pikku hiljaa taktiset jutut toimimaan  Hyvä viikonloppu takana, vaikka Jyväskylästä ei tullut pisteitä. Tuomareille tänään peukut, hyvin hakivat molempien joukkueiden kädet sekä kortit pois. Manageri Ihalainen.

 

 

Tilastot:

Arber Istrefi 4+1

Gezim Voca 4+0

Xhevdet Gela 1+2

Valdrin Rashica 1+2

Juho Pettersson 1+1

Mergim Bushi 0+2