Otteluraportti Riemu - SoVo

17.11.2019

Riemu - SoVo 2-5 (1-2)

SoVolla oli nihkeä iltapäivä Jyväskylässä, mutta joukkue hoiti kuitenkin rutiinilla pisteet kotiin. Lieneekö syynä ollut pelin aikainen alkamisaika, kun viimeinen terävyys puuttui otteista. SoVon ykkösnyrkki viimeisteli kuitenkin tarvittvat osumat ja mv Akseli Syrjälän hyvien otteiden ansiosta saatiin kolme pistettä.

Avausjaksolla Riemu siirtyi johtoon, kun SoVon erikoistilannepelaaminen petti jälleen kerran ja Ville Vanttaja viimeisteli 1-0. Voima haki virettään koko jakson ja vihdoin 11 minuttin kohdalla Gezim Vocan kanuuna painui verkon perille. Ketjukaveri Arber Istrefi taiteili vieraat vielä lopussa 1-2 taukojohtoon.

Toiselle jaksolle Riemu lähti hyvällä sykkeellä ja tuli tasoihin, Jonne Forsströmin hienolla yksilösuorituksella. SoVo kuittasi heti seuraavalla minuutilla, kun pelaajavalmentaja Valdrin Seferi viimeisteli takatolpalta 2-3 johto-osuman. Ottelun ratkaisumaali nähtiin, kun Riemun pelaajan käsivirheestä vihellettiin 6m rangaistuspotku, jonka Voca upotti varmasti sisään.Kotijoukkue haki vielä lopussa ylivoimalla kavennusmaalia, mutta Syrjälä oli ohittamaton maalillaan. SoVo iski vielä lopussa 2-5 loppunumerot, hyvän ottelun pelanneen Mergim Bushin maalilla.

Tänään ei päästy vauhtiin missään vaiheessa, mutta onneksi hoidettiin rutiinilla voitto kotiin. Sillä ihan tarpeeksi ollaan jo hukattu pisteitä alkukaudesta. Asiantuntijathan sanovat, että hyvä joukkue voittaa huonollakin pelillä! Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Arber Istrefi 1+3

Gezim Voca 2+0

Mergim Bushi 1+1

Valdrin Seferi 1+0

Varoitukset:

Istrefi

Siivouspalvelu Siistix pelaaja:

Mergim Bushi