Otteluraportti SoVo-Josepa

23.11.2019

SoVo - Josepa 12-2 (6-1)

SoVo järjesti kotiyleisölle kunnon ilotulituksen lauantain Futsal-liiga ottelussa. Voima latoi peräti 12 maalia Josepan verkkoon ja oli hyvällä jalalla liikkeellä koko ottelun ajan. Puolustuskin toimi koko 40 minuutin ajan kiitettävästi. SoVo parantaa otteitaan ja varsinkin paluu monarille on ollut näyttävä 23 maalia kahdessa ottelussa!

SoVo oli hyvin latautunut peliin ja iski 4-0 numerot taululle kymmenen minuutin aikana. Pelaajavalmentaja Valdrin Seferin johtama kenttä latoi kolme häkkiä ja Mosan pujottelun päätteeksi Arber Istrefi viimeisteli illan ensimmäisensä. Josepakin sai kuparisen rikki, kun Otto Piilin komea veto painui yläkulmaan. Kapteeni Juho Petterssonnin vitja kuittasi kuitenkin välittömästi, kun maestro syötti Mosalle kauden avausosuman. Joonas Manzon maali vei kotijoukkueen 6-1 numeroissa tauolle.

SoVo jatkoi kovalla asenteella myös toisella jaksolla ja piti vieraat ahtaalla pelin loppuun asti. Gezim Voca näytti hurjaa lakaisutaitoaan, kun hän ensin viimeisteli 6rp 7-1 ja kulmapotkusta tullut 10-2 osuma oli yksi tämän kauden komeimpia liigassa. Kaksikon Xhevdet Gela ja Istrefin yhteispeli toimi myös mallikkaasti. Parivaljakko viimeisteli taidokkaasti 8-2 sekä 9-2 maalit. Josepakin onnistui toisella jaksolla maalinteossa, kun Matias Paappanen viimeisteli hyvän kuvion päätteksi 7-2 kavennusmaalin. Jakson lopussa Pettersson sai myös maalihanat auki ja viimeisellä sekunnilla joukkueen tärkein kahden suunnan pelaaja Mergim Bushi.

Pelin alku oli meiltä tappavan tehokas ja tällä kertaa pystyimme pitämään samaa tempoa päällä läpi ottelun.Se oli erityisen ilahduttavaa, että pakettimme pysyi kasassa alusta loppuun. Pelaajavalmentaja Seferi.

Jengi taisi aistia ennen peliä, että tänään täytyy pistää parasta kentälle manageria varten. Oli sen verran tiukka tunnelma kun ei kuvaukset onnistuneet ja kaiken lisäksi mikrofonit eivät toimineet. Onneksi peli toimi kentällä kuin Sovolla parhaimillaan. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Gezim Voca 3+2 (paras pelaaja) ja (Siistix pelaaja)

Arber Istrefi 2+2

Mergim Bushi 2+1

Juho Pettersson 1+1

Mosa 1+1

Xhevdet Gela 1+1

Valdrin Rashica 1+0

Joonas Manzo 1+0

Valdrin Seferi 0+2