Otteluraportti PP-70 - SoVo

5.1.2020

PP-70 - SoVo 3-1 (1-1)

SoVo kärsi tylyn tappion Tesomalla PP-70 vieraana. Loppuun asti hienosti taistellut kotijoukkue otti pisteet aneemiselta SoVolta. Molemmat joukkueet olivat aika kapealla rosterilla liikkeellä ja sen takia ottelun tempo oli hyvin alhainen. SoVo ei saanut missään vaiheessa omaa peliä kulkemaan ja PP-70 onnistui taktiikassaan erinomaisesti. Kotijoukkue jäädytti peliä ja haluton SoVo ryhmä lähti mukaan kävelyyn.

Avausjakson tilastot kertovat jo paljon pelin kulusta, kun koko jakson aikana vihellettiin vain yksi virhe PP-70 ja SoVolle ei yhtään! SoVo sai luotua maalintekotilanteita useitakin, mutta ainoastaan Joonas Manzon hieno yksilösuoritus tuotti avausosuman. Kotijoukkueen tasoitus nähtiin Vili-Atte Mäkisen 6m rangaistuspotkusta. Toisella jaksolla kotijoukkue näytti, miten uhrautuvaisella joukkuepelillä otetaan pisteet kotiin. SoVo oli sentään avausjakson pitänyt puolustuspelaamisen tyydyttävänä, mutta toisella jaksolla alkoi tulla hirveitä henkilökohtaisia virheitä. Näistä yhdestä"lahjoituksista" Mikko Ala-Hakuni rankaisi 2-1 numerot. Maalintekotilanteita pystyttiin taaskiin luomaan useitakin, mutta viimeistely oli karmaisevan huonoa.  SoVo saa kiittää Akseli Syrjälää maaliinsuulla, että peli pysyi tasaisena loppuun asti.

Tänään oli kyllä täyttä kuraa koko esitys. Näytti että siellä oli lauma lampaita kentällä, kun ei edes suu käynyt yhtään. Ilman Aksun saveja tästä olisi voinut tulla vielä rumempi selkäsauna.Tässä on turha hakea mitään tekosyitä, vaan on syytä mennä peilin eteen aika monenkin. Ensi viikon treeneissä mennään lujaa, se on varmaa: Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Joonas Manzo 1+0

Guri Qerimi 0+1

Paras pelaaja:

Akseli Syrjälä