Otteluraportti SoVo-Topv

12.1.2020

SoVo - Topv 3-12 (0-2)

Tornio tarjoili pohjoisen viimaa toisella jaksolla ja murkasivat Voiman puolustuksen. Historian ensimmäinen Someron vierailu oli ex.SoVo Italon (4+3) ja Iiro Vanhan (1+4) näytöstä.

Avausjaksolla nähtiin jo, että vieraat olivat huomattavasti paremmalla  jalalla liikkeellä. SoVo yritti roikkua pelissä mukana, mutta viisi virhettä 12 minuutin aikana näytti selvästi  jo pelin luonteen. Vieraat onnistuivat kahdesti maalinteossakin, kun sen sijaan SoVo tuhri omat harvat tilanteensa. Toisella jaksolla kotijoukkue yritti nousta peliin mukaan ja onnistuikin kolmesti tulemaan maalin päähän. Valmir Seferille avausmaali SoVo paidassa, Xhevdet Gelan huikea pommi ja Joonas Manzomainen viimeistely maalinedustalta. Kavennusmaalit jäivät kuitenkin laihaksi lohduksi, kun henkilökohtaiset karkeat virheet tappoivat ottelun. Päät painuivat, kun vieraat kuittasivat 1-3 30 sekunnissa, 2-4 27 sekunnissa, sekä 3-5 50 sekunnissa. Loppu kymmenen minuuttia oli alistuneelta kotijoukkueelta virheiden sävyttämä ja Topv rankaisi peräti kahdeksalla maalilla!!

Jotain positiivistakin synkkään iltaan toi Valmir Seferin avausmaali heti ensimmäisessä liigaottelussa kentällä. Veteraani mv Jarkko Ihalainen sen sijaan esiintyi jälleen kokoonpanossa ja jatkaen 23 vuotista uraansa SoVo Futsalissa.

Ei jalat riittänyt toiseen kovaan peliin perätysten. Tämän päälle vielä hirveä määrä henkilökohtaisia munauksia. Ei voi kun pyytää anteeksi kotiyleisöltä. Nyt toivottavasti meidän "maestrot" heräsivät, että onkohan fokus ja kunto kohadallaan? Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Joonas Manzo 1+0

Xhevdet Gela 1+0 (paras pelaaja)

Valmir Seferi 1+0

Arber Istrefi 0+2

Mergim Bushi 0+1

Varoitus:

Istrefi