Otteluraportti SoVo-Fc Kemi

26.1.2020

SoVo - Fc Kemi 8-2 (2-1)

SoVo oli tänään tyly isäntä pohjoisen vieraille Kemistä. Kotijoukkue tykitti kirjaimellisesti selvänumeroisen voiton. Avausjaksolla nähtiin vielä tasaista vääntöä ja Kemi kävi johdassakin Ricardo Arcosin osumalla. Pelin edetessä ote siirtyi yhä enemmän kotijoukkueelle ja parivaljakko Gezim Voca sekä Arber Istrefi näyttivät osaamistaan vieden SoVon taukojohtoon. Tahti vain kiihtyi toisella jaksolla ja yksi liigan parhaista kahdensuunnan pelaajista Mergim Bushi näytti osaamistaan. Taika Gimi takoi neljä maalia reilussa kymmenessä minuutissa ja vieraiden ylivoimapelaaminen mureni totaalisesti. Muuten hyvätasoinen ja viihdyttävä ottelu sai ikävän jälkimausteen toisen jakson lopulla. Ensin Arcos hölmöili itsensä pihalle ja sen jälkeen Huusko aloitti turhan hässäkän, mistä jaettiin lappuja urakalla.

SoVo pelasi ajoittain juuri niinkuin se parhaimmillaan pystyy. Vielä kuitenkin koko paketin kasassa pysymisessä 40 minuutin ajan on tehtävää. Tänään riitti melko hyvä esitys Kemin kaatoon, mutta pudotuspeleissä tarvitaan vielä pari pykälää lisää. Nikola Ercerg on tuonut hyvin ideoita mukaan valmennuksenkin puolelle ja Valdrin Seferin on saanut tarvittavaa tukea penkillä.

We are going step by step towards better game. Our  goal is to play full 40 minutes for playoffs. It was good game today, but we can play even better. Nikola Erceg.

Tilastot:

Mergim Bushi 4+0 (paras pelaaja)

Gezim Voca 2+1

Arber Istrefi 2+1

Teemu Lammi 0+1

Eetu Kauria 0+1

Joonas Manzo 0+1

Valdrin Seferi 0+1

Varoitukset:

Gela

Voca

Seferi