Otteluraportti SoVo-Sievi FS

23.2.2020

SoVo - Sievi FS 7-5 (4-3)

Monarilla nähtiin viihdyttävä ottelu runsaslukuiselle kotikatsomolle. Sievi laittoi kampoihin aivan loppuhetkille asti, vaikka joutui pelamaan todella kapealla rosterilla. Avausjaksolla nähtiin komeita maaleja kummaskin päässä ja jälleen kerran Sovon maali helähti 34 sekunnin pelin jälkeen. Voca, Istrefi ja Valmir Seferi takasivat kuitenkin ansaitun taukojohdon kotijoukkueelle. SoVo näytti jo karkaavan toisella jaksolla 6-3 tilanteessa, mutta raivoisasti taistellut Sievi nousi vielä maalin päähän. Aivan loppuhetkillä ylärimakin kolisi SoVon päädyssä, mutta lopulta Istrefi ratkaisi tyhjiin ajassa 39.51.

Viihdyttävässä taistossa joukkueet takoivat runsaasti maaleja, mutta silti vieraiden kokenut maalivahti Juho Keskinen oli ottelun parhaimistoa. SoVon nuori veränvartija Niko Rikkilä näytti myös osaamistaan ensimmäisessä täysimittaisessa liigaottelussaan. Hän kokosi itsensä hienosti toisen jakson oman maalin jälkeen ja piti joukkuetta pystyssä loppuhetkillä. Sieviltä löytyi kaikkiin maaleihin eri viimeistelijä, kun sen sijaan SoVon tykityksestä vastasivat Istrefi ja Voca hattutempuillaan. Valmir Seferin maalasi kerran upealla kudilla, mutta joutui kahden varoituksen takia jättämään pelin kesken. SoVon parhaana palkittiin ansaitusti ensimmäisen liigaottelun  miesmäisen vahvasti pelannut Jaakko Toivonen.

Taas piti ottaa vaikeimman kautta voitto kotiin. Kiva on aina katsella hienoja maaleja, mutta taktisesti nämä maalintekokilpailut ovat syvältä. Positiivistä oli nuorten pelaajien esiintyminen. On hienoa kun omista junnuista alkaa kasvamaan liigatason pelaajia. Yleisö viihtyi hienosti ja "oman kylän pojat" pistivät parastaan, niin se on futsalviihdettä parhaimillaan. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Arber Istrefi 3+1

Gezim Voca 3+0

Valmir Seferi 1+1

Mergim Bushi 0+1

Nikola Erceg 0+1

Paras pelaaja:

Jaakko Toivonen

Varoitukset:

Valmir Seferi 2 ja kentältä poisto.