Otteluraportti Josepa - SoVo

1.3.2020

Josepa - SoVo 3-9 (0-2)

SoVo jatkaa hyvässä vireessä kohti pudotuspelejä, kun se otti Joutsassa viidennen voittonsa kuuteen viimeiseen peliin. Helpolla pisteet eivät matkanneet mukaan, vaikka loppunumerot olivat selvät. Avausjaksolla kotijoukkue pysyi hyvin pelissä mukana ja Marko Laaksonen joutui useasti venymään parhaimpaansa. SoVon puolustuspelaaminen oli kohdallaan ja jakson loppupuolella alkoi maalintekokin maistua. Gezim Voca näytti jälleen laukaisutaitojaan ja vei kahdella maalilla vieraat tauolle 0-2 johdossa.

Toisen jakson alussa Josepa pysyi vielä ottelussa mukana, mutta Nikola Ercegin maali mv Matti Nurmisen huonosta purusta avasi SoVon maalihanat. Arber Istrefi sai sihtinsä kuntoon ja iski peräti viisi maalia 14 minuutin aikana. Voca tarjoili namupasseja, sekä ohessa vielä täydensi oman hattutemppunsa. Laaksonen jahtasi nollapeliä lähes 32 minuuttia, kunnes vihdoin Josepan Jarkko Kosunen onnistui maalinteossa useiden maalintekopaikkojen jälkeen. Niko Rikkilä sai jälleen tärkeitä minuutteja lopussa SoVon maalinsuulla ja muutaman komean torjunnan lisäksi kirjautti itselleen ensimmäisen tehopisteen liigassa. Hän vapautti hienolla heitolla Istrefin maalintekoon. Josepakin onnistui vielä kahdesti maalinteossa ottelun loppupuolella ja varsinkin Eetu Oksasen osuma tuli komean kuvion päätteeksi.

SoVo on parantanut otteitaan lupaavasti kohti pudotuspelejä ja Ercegin tuoma tinkimätön puoluspelaamisen organisointi alkaa tuottaan tulosta myös kentällä. Karkeimmat virheet ollaan saatu karsittua pois, mutta vielä on tehtävää että paketti pysyy kasassa koko 40 minuutin ajan. Maalivahtipeli on ollut erinomaista ja kun Istrefi sekä Voca takovat maaleja liukuhihnalta niin ollaan valmiina jälleen yllättämään playoffeissa. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Arber Istrefi 5+2 (paras pelaaja)

Gezim Voca 3+2

Nikola Erceg 1+2

Mergim Bushi 0+1

Niko Rikkilä 0+1