Niko Rikkilä ja Kasperi Laine

28.6.2020

Liiga SoVon ryhmään saatiin mukaan kaksi erittäin lupavaa nuorta pelaajaa, kun mv Niko Rikkilä ja Kasperi Laine tekivät liigasopimukset.

Niko Rikkilä 19v on ollut jo mukana kaksi kautta liigaryhmässä ja sai viime kaudella jo tuntumaa liigapeleistä. Hän pelasi myös yhteistyöjoukkueessa EBK:ssa 1div,, sekä Lops/YJ U-19 liigaa. Niko on kehittynyt Makke Laaksosen opeilla liigatason maalivahdikisi ja tällä kaudella häneltä odotetaan lopullista läpimurtoa liigatasolla. 

Kasperi Laine 20v oli jo mukana viime syksyn liigajoukkueen harjoituksissa ja pelasi harjoitusotteluissa. Armeijan kiireiden takia Kassun kausi jäi kesken liigatasolla. Hän pelasi kuitenkin SoVon reservijoukkueissa. Hän on erittäin taitava sekä urheillullinen pelaaja, joka muistuttaa paljon isäänsä Janne "Boogie" Lainetta. SoVossa odotetaan hänestäkin kasvavan maajoukkuetason pelaajaa.

Ensi viikolla kuullaan lisää sopimusuutisia. Tulossa on lisää nuoria tulevaisuuden tähtiä ja muutama kokenutkin pelimies. Manageri Ihalainen lupailee.