Otteluraportti Riemu - SoVo

5.10.2020

Riemu - SoVo 3-2 (1-1)

Sovo Futsalin kolme virhettä omassa päädyssä maksoivat voiton Jyväskylässä..Hyökkäyspeli oli tahmeaa ja maalipaikkoja ei osattu hyödyntää tarpeeksi tehokkaasti. Riemu sen sijaan taisteli hienosti koko joukkueena ja rokotti kovalla prosentilla virheistä. SoVo teki kuitenkin kaksi todella hienoa maalia.Nikola Ercegin yksilösuoritus kentän läpi oli top 5 kamaa ja Antti Korhosen hirmuveto kuuluu samaan kerhoon. Riemun sankari oli Leevi Kemppainen 2+1 tehoilla.

Sovon paidassa nähtiin jälleen liigadepyyttejä, kun maalivahdit Verneri Salomaa ja Joel Salonen kävivät kumpikin kentällä. Nuoret veskarit hoitivat tehtävänsä hyvin, vaikka ratkaisumaali livahti hieman helposti sisään.Kenttäpelaajista Kasperi Laine oli erittäin energinen ja oli lähellä tehdä heti liiga-avauksessa maalinkin.Hänestä kasvaa kovaa vauhtia Istrefin manttelinperijä.

Meillä oli tänään vähän vaikeaa, mutta täytyy antaa myös tunnustus vastustajalle. Riemu oli tänään hyvä. Lähdimme kokeilemaan uusia puolustus- ja pelinavausmuotoja, jotka eivät vielä lähteneet oikein toimimaan. Pakko niitä on kuitenkin ajaa pikku hiljaa sisään. Pelaajavalmentaja Valdrin Seferi.

Tilastot:

Nikola Erceg 1+0

Antti Korhonen 1+0 paras pelaaja

Pyry-Ville Korhonen 0+1

Verneri Salomaa 0+1

Varoitukset:

Mergim Bushi

P.Korhonen

Erceg