Otteluraportti SoVo-Topv

17.10.2020

SoVo - Topv 3-5 (2-2)

Monarilla nähtiin kiihkeä ja erittäin hyvätasoinen futsal-liiga ottelu. Kotijoukkue SoVo hallitsi jaksojen alkuja, mutta vierailija Tornio hoiti jaksojen loput voiton arvoisesti. Mergim Bushi oli kummaskin SoVon avausjakson maaleissa mukana ja oli joukkueen parhaimistoa ottelussa. Ketjukaveri Arber Istrefin johdolla SoVo oli kahden maalin karussa aina 14 minuutille asti. Kotijoukkueen maalissa Niko Rikkilä oli venynyt useasti näyttäviin torjuntoihin, mutta hänkään ei voinut mitään vieraiden loppuryntäykselle. Ensin Aleksi Kylmälä kavensi hienon kuvion päätteeksi ja ajassa 19.54 Iiro Vanha pamautti pelin tasoihin.

Toinen jakso ehti kulua vain 40 sekunttia, kun Nikola Erceg riisti pallon ja Istrefi maalasi vuorenvarmasti. SoVolla oli hyvä ote pelistä jakson loppupuolelle asti, mutta vieraat pysyivät pelissä mukana mv Viktor Janssonin hyvien otteiden ansiosta. Juho-Teppo Bergin kova veto toi ensin Topv:n tasoihin ja viisi minuuttia ennen loppua Henri Alamikkotervo siirsi vieraat ensimmäisen kerran johtoon ottelussa. SoVo yritti lopussa vielä ylivoimalla, mutta Newton JR pääsi ratkaisemaan 3-5 maalilla ottelun Torniolle.

Tänään oli tälläinen peli ja Torniolla oli pikkaisen enemmän tuuria kovassa pelissä. Opitaan virheistä ja vältetään niitä jatkossa mahdollisimman paljon. Otetaan positiiviset asiat mukaan huomiseen Ilves peliin ja napataan kolme pistettä pelaajavalmentaja Valdrin Seferi.

Tilastot:

Arber Istrefi 2+1

Mergum Bushi 1+1

Nikola Erceg 0+2

Paras pelaaja:

Niko Rikkilä

Armantti tähtipelaaja:

Mergim Bushi

Varoitukset:

Istrefi

Bushi