Otteluraportti SoVo-Ilves FS

18.10.2020

SoVo - Ilves FS jo 3-4 3-3 (2-1)

Sovo taipui jälleen ottelun lopussa, niinkuin eilisessäkin pelissä. Kotijoukkueen esitys ei ollut eilisen tasolla ja nihkeän kamppailun tuloksena jäi käteen vain yksi piste. Huolimattomuus paistoi läpi ottelun ja varsinkin jaksojen alut olivat murheellisia. Ilveksen sankari Jaakko Ahokas rankaisi kahdesti kotijoukkueen hölmöilyt. Avausjaksolla 0-1 maali 34 sekunnissa ja tasoitus 2-2 taoun jälkeen 22 sekunnin pelin jälkeen. Tämän lisäksi hän kruunasi iltansa ylivoimamaalilla 3-3 13 sekunttia ennen summeria.  Kotijoukkueen tuskaisen pelin päätti kolmas omanpään sekoilu jatko-ottelussa ja Ville-Atte Mäkinen kiitti 3-4 voittomaalilla.

SoVosta Pyry Korhonen ja Guri Qerimi olivat harvoja valopilkkuja monarilla. Palkinnoksi kaksikko paukutti ensimmäiset liigamaalinsa ja veivät palkintopytyt Esposeen.

Tänään ei saatu konetta käymään missään vaiheessa. Liekö eilinen Tornio peli syönyt mehut vai oliko henkisellä puoilella vaikeuksia syttyä peliin. Taas nähtiin, että liigassa ei anneta yhtään armoa jollet ole 100% iskussa. Nyt pitää saada kunnon taisteluilme takaisin ja lataa akut täyteen raskaan viikon jälkeen. Torstaina Opinmäessä tullaan näkemään hurjasti taisteleva SoVo ja kiihkeä yhteenotto GFT vastaan on odotettavissa. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Mergim Bushi 1+0

Pyry Korhonen 1+0

Guri Qerimi 1+0

Valdrin Seferi 0+1

Nikola Erceg 0+1

Antti Korhonen 0+1

Paras pelaaja:

Guri Qerimi

Armantti tähtipelaaja:

Pyry Korhonen

Varoitukset:

Qerimi

Istrefi