Otteluraportti GFT-SoVo

23.10.2020

GFT - SoVo 2-1 (0-0)

Espoon "paikallisottelu" tarjosi jälleen katsojille viihdettä koko rahan edestä. Kiihkeä tunnelmainen ottelun ratkaisutkin olivat vaiherikkaat. Avausjaksolla jäätiin vielä maaleitta, koska veräjänvartijat Koivumäki sekä Mustafa esittivät huippuotteita. GFT:n Arvola rikkoi vihdoin kuparisen toisella jaksolla. SoVon hakiessa vimmatusti tasoitusta, niin kesken myllytyksen nähtiin varsin erikoinen voittomaali. SoVo vahti Mustafalla oli jo pallo hallussa, kun oma pelaaja tuuppasi pallon käsistä maaliin. SoVo yritti kaiken keinoin murtaa GFT:n kilpikonnapuolustusta, mutta Koivumäki venytti uskomattomia pelastuksia ja hänen ansiostaan GFT nappasi kolme pistettä. Mergim Bushin kavennusmaali 39.46 tuli liian myöhään, eikä SoVo saanut palkintoa painostuksesta huolimatta.

SoVo pelasi kauden parhaan ottelunsa ja varsinkin puolustuspelaaminen on kehittynyt huimasti. Nezvat Mustafa teki hienon liigadepyytin ja näytti olevansa liigatason maalivahti. Tarpeeksi pystyttiin luomaan hyviä maalintekotilanteita, mutta jostain syystä maalinteko on tökkinyt.

Kyllä nämä tappiot syö miestä, kun itse lahjoitamme pisteet vastustajille. Tuuritkaan ei ole olleet nyt joukkueen mukana. Tehdään vastustajien veskareista ilmiömäisiä ja ennen näistä paikoista oltaisiin tehty selvää jälkeä. En ole kuitenkaan huolissaan, koska joukkue on mennyt taktisesti eteenpäin hurjasti. Puolustuspelaaminen on liigan vaatimalla tasolla ja kyllä ne verkotkin alkavat  taas heilumaan.Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Mergim Bushi 1+0

Arber Istrefi 0+1

Paras pelaaja:

Nevzat Mustafa

Varoitukset:

A.Korhonen

Mustafa