Joel Salonen

3.11.2020

Joel "Jokke" Salonen 17v täydentää SoVo Futsalin maalivahtiosastoa. Lopsin kasvatti on harjoitellut koko syksyn liigajoukkueen mukana. Futsal-liigastakin on kokemusta yhden ottelun verran lainasopimuksen aikana. Jokke on Suomi futsalin lupaavampia nuoria maalivahteja ja siitä osoituksena valinta U-19 maajoukkueleirille. Salonen nähdään myös Lops YJ:n veräjänvartijana U-19 liigassa.

Liigajoukkueen harjoituksissa pystyn kehittymään maalivahtina entistä paremmaksi. Tavoitteena on päästä pelamaan liigatasolla mahdollisimman pian. Joel Salonen.

Jokke on vakuuttanut harjoituksissa valmennuksen ja hänestä on kehittymässä kovaa vauhtia liigatason maalivahti. Hän tuo lisää positiivistä kilpailutilannetta meidän maalivahtisektorille. Nyt joukkueessa on neljä lupaavaa veskaria ja pystymme kierrättämään heitä myös reservijoukkueiden peleissä. Todella hienoa nähdä nuorten maalivahtien sisääntulo liigaryhmään. Heidän ansiosta SoVo Futsalin kova maalivahtiperinne jatkuu tulevaisuudessakin. Tyytyväinen ex-maalivahti ja manageri Ihalainen.