Otteluraportti Sievi-SoVo

15.11.2020

Sievi Fs - SoVo 4-7 (1-4)

SoVo oli tauon aikana saanut harjoitusten kautta, selvästi suoraviivaisuutta hyökkäyspeliinsä. Tämä tuottikin heti tulosta pelin alusta lähtien. Hyvällä pelipäällä ollut kolmikko Istrefi, A.Korhonen ja Bushi järkkäsivät neljä maalia jo avausjaksolla. Toisessa kentässä paluun futsalparketeille tehneet Gezim Voca ja Valdrin Rashica näyttivät heti olevansa vahvistuksien arvoisia. Ercegin, Seferin ja Qerimin johtama pohjakolmikko piti Sievin pihteissään koko jakson erinomaisesti. Kotijoukkue sai ensimmäisen varsinaisen hyökkäyksen aikaiseksi vasta, kun oli pelattu jo kuusi minuuttia. Ainoa tahra SoVon peliin tuli harmillisen oman maalin kautta. Muuten Rikkilä hoiti harvat tilanteet varmaotteisesti.

Sievi hieman piristyi toisen jaksolla, mutta SoVo näytti vaarallisuutensa. Mergim Bushi täydensi hattutemppunsa komealla laukauksella ja peli näytti selvältä 1-5 tilanteessa. Kotijoukkue sai kuitenkin vielä mahdollisuuden, kun Antti Korhonen sai käsivirheen seurauksena toisen varoituksen. Sievi pääsi yrittämään 4-3 ylivoimalla kaksi minuuttia, mutta SoVo puolustus kesti Rikkilän johdolla. Kotijoukkueen hakiessa peliään, kävi SoVo pistämässä ottelun pakettiin kahdella maalilla. Ensin Voca lirutti helponnäköisesti etukulmasta ja Istrefi tykitti maalin edestä illan toisen osumansa. Tämän jälkeen Sievi vaihtoi maalinsuulle Isosalon ja hetkeä myöhemmin myös Rikkilä loukkasi jalkansa. Maalille vaihdettu Salomaa hoiti loppuajan  mallikaasti. Sievi pääsi lopussa kaunistelemaan numeroita ylivoimalla ja hieman onnekaastikin yhden oman maalin seurauksena. Laine sekä Nummi pääsivät kentällä myös toisella jaksolla ja täyttivät paikkansa hyvin. Näin SoVo peluutti ottelussa koko 2+12 rosteriaan.

Hienosti joukkueen paketti pysyi kasassa lähes koko pelin ajan. Hyökkäyspeli oli SoVomaisen tehokasta ja päästiin omalle tutulle tasolle. Vocan sekä Rashican tulo joukkueseen antoi meille käyttöön kaksi todella kovaa kenttää. Nyt varsinkin kun meillä on loukkaantumisa ja nuorilla pelaajilla alkoivat U-19 sekä reservijoukkueen pelit. Sievi oli yllätävän vaisu ja täältä helpon voiton ottaminen oli täysi yllätys! Manageri Ihalainen

Tilastot:

Mergim Bushi 3+0

Arber Istrefi 2+2 (paras pelaaja).

Antti Korhonen 1+2

Gezim Voca 1+0