Antti ja Pyry - Ville Korhonen

21.4.2021

Espoolaiset veljekset Antti ja Pyry-Ville Korhonen jatkavat SoVo Futsalissa myös ensi kaudella. Parivaljakko on näyttänyt ensimmäisellä täydellä liigakaudella, että he kuuluvat liigatasolle. EBk:sta siirtynyt kaksikko vakiinnutti heti paikkansa SoVon aloituskokoonpanossa. "Lepuskin duon" kautta SoVo sai rutkasti lisää kaivattua puolustusvoimaa.

Antti Korhonen 24v, 21 ottelua 14 + 10 tehot runkosarjassa. Antti oli alkukaudesta lähtien SoVon parhaimistoa ja hänen laukauksestaan tuli varsinainen pelote vastustajille. Urheilullinen, fyysinen ja nöyrän asenteen omaava pelaaja on jokaisen valmentaja arvostama. Tämän päälle hyvä pallotekniikka, niin maajoukkuekutsukin napsahti. Antti kuitenkin kieltäytyi henkilökohtaisista syistä. Valitettavasti harmittva loukkaantuminen keskeytti hänen hyvin alkaneen kautensa maaliskuussa. Pelivuosia on vielä paljon jäljellä ja mikäli innostus lajiin säilyyn, niin tästä taiturista kuullaan vielä paljon. 

Pyry-Ville Korhonen 26v, 22 ottelua runkosarjassa ja 1 ottelu puodotuspeleissä tehot 4 + 11. Pyry on tuonut joukkueseen paljon energisyyttä ja hyvää positiivistä asennetta. Hän on periksiantamaton ja jaksaa kannustaa kaikkia huonoillakin hetkillä. Pyry on todellinen joukkuepelaaja sekä tunnollinen harjoittelija. Hän on ollut hyvä esimerkki nuorille pelaajille. Puolustuspelaaminen on SoVossa nostanut tasoaan Pyryn mukaantulon myötä ja hän on hyvä tasapainottava pelaaja hyökkäysvoittoisessa joukkueessa. Sometaitajana hän pitää joukkuetta hereillä päivittäin ja pimeinä talvi-iltoina pitää toisen Espoon auton hereillä treenimatkoilla Somerolle.

Hienoa että Pyry sekä Antti ovat viihtyneet SoVossa ja saatiin jatkosopimus tehtyä poikien kanssa. Heidän kanssa on hyvä alkaa rakentamaan uutta sukupolvea SoVossa. Kumpikin on näyttänyt olevansa vahvistuksia meille ja heidän asenteensa kaikkeen tekemiseen on todella esimerkillistä. He tulevat vielä kehittymään futsal-pelaajina ja ovat tuoneet meille paljon lisää puolustuspäähän kaivattua osaamista. Manageri Ihalainen