Ennakko Kady - SoVo

31.3.2023

SoVo - Kady puolivälieräsarja jatkuu lauantaina Jyväskylässä. Ottelu alkaa vasta lepakkovuorolla kello 20.30. Kady voitti sarjan ensimmäisen ottelun Somerolla ja näin ottelusarja on katkolla lauantaina. Mahdollinen kolmas peli pelataan sunnuntaina kello 14.00 samalla areenalla.

SoVolla on ollut viikko aikaa koota rivejä kasaan ja saada joukkue mahdollisimman kovaan iskuun. Haasteita ratkaisevaan viikonloppuun aiheutti Gezim Vocan sekä Muslim Markhiyevin pelikiellot. Somerolla viheltänyt kaksikko ei pystynyt kiihkeässä ottelussa pitämään peliään hallussa ja lappuralli kävi käsittämättömällä tavalla. Manageri Ihalaisen yritykset hakea muutoksia päätöksiin kaatuivat palloliiton rattaisiin, mikä osoittaa että yhden joukkueen on lähes mahdotonta saada mitään oikeutta näissä karkeloissa.

Harjoitusviikko sujui erinomaisesti ja rosterista saatiin parsittua Rinor Karaca sekä Valdrin Seferi pelikuntoon. He tulevat antamaan arvokkaita lepohetkiä pelaavalla kuusikolle. Joukkueesta on huokunut kova taistelutahto ja jokaisella on kova luotto että vielä tästä noustaan jatkoon. Ensimmäisen pelin virheet on analysoitu ja lähdetään uhrautuvaisen puolustuspelaamisen kautta hakemaan kovaa "jytkyä" Jyväskylästä. 

SoVo cowboys ovat valmiina pistämään kaikkensa kentälle, jos kaadutaan niin sitten kaadutaan saappaat jalassa! Lähdetään voittamaan jokaista kaksinkamppailua ja jokainen minuutti mitä pystytään pitämään oma maali puhtaana sataa meidän laariin. Meillä ei ole mitään hävittävää ja kaikki paineet on Kadylla katkaista sarja. Toivotaan että kaikki parketilla esiintyvät pysyvät pelissä mukana, josta tulee varmasti vieläkin kiihkeämpi kuin Somerolla. Manageri Ihalainen.


SoVo cowboys! Valmiina taisteluun!