Ennakko SoVo

26.10.2023

SoVo on päässyt harjoittelemaan laadukkaasti kahden viikon pelitauon aikana. Isolla harjoitusryhmällä 3 + 16 on pureuduttu alkukauden ongelmakohtiin ja tempo on pystytty pitämään todella kovana. Samalla joukkuetta on vahvistettu kolmella uudella sopimuspelaajalla: Blend Doroci, Adonis Sfishta ja Altin Pllana. Koko kolmikko nähdään kokoonpanossa Topv ottelussa. Vilho Ståhlström on ollut mukana myös koko kahden viikon harjoittelujakson ja hän tuo kaivattua "sähyä" hyökkäyspelamiseen. Pienistä vammoista kärsineet Joona Helmi sekä Guri Qerimi ovat sivussa varmuuden vuoksi. Heitä säästetään marraskuun alun ottelusumaan. SoVo lähtee kuitenkin Topv matsiin täydellä kupongilla.

SoVon kausi jatkuu marraskuussa kolmen ottelun peliviikolla: La 4.11 AU - SoVo, to 9.11 SoVo - Akaa ja la 11.11 SoVo - Mad Max. Marraskuussa tulee vielä su 19.11 Fc Kemi monarille vieraaksi.

Marraskuussa meidän tämän hetkinen todellinen taso mitataan. Kotikentällä pitää pystyä ottamaan pisteitä myös kärkijoukkueilta, mikäli haluaa tosissaan taistella paikasta neljän parhaan joukosta runkosarjassa. Topv sekä AU peleissä tullaan vielä varmasti pelamaan isolla rosterilla ja hakemaan toimivaa kokonaisuutta marraskuun kotipelejä varten. Meillä on nyt paljon hyviä pelaajia, siksi taistelu pelipaikoista tulee olemaan kovaa. Se on näkynyt treeneissä ja kaikessa tekemisessä. Huoltaja Köppän sanoin: Jääpusseja menee kuin mehua. Vilhon asepalvelus on loppusuoralla ja hän on nyt pystynyt treenamaan kunnolla. Vilho sekä viime kauden koometta Blend tuovat meillä kaivattua nopeutta sekä maalintekovoimaa. Adolta sekä Altinilta voidaan odottaa hyviä suorituksia ja kaveruksilla on nyt hyvä näytön paikka. Kunnianhimoisesti kaikista peleistä lähdetään hakemaan voittoja sekä tarjotaan futsal-viihdettä koko rahan edestä lupaa manageri Ihalainen.